About Me

Photobucket
Hallo!

Ik ben Jorna, de persoon achter Fabulously Beautiful. Ik ben een jonge vrouw van 23 jaar uit het Noorden des lands (Groningen).
Ik woon in een fijn huis, samen met mijn kat Bentley.
Ik ben op dit moment vijf jaar samen met de liefde van mijn leven, en we zijn op 28 en 29 oktober 2010 getrouwd in Gambia (West Afrika).
Ik ben sinds januari 2009 afgestudeerd SPW'er, niveau vier Woonbegeleiding, en werk nu 3 jaar als freelance personal coach (ADHD/autistiforme stoornissen) bij het bedrijf van mijn ouders. Ik begeleid mensen in de thuissituatie om het leven weer op de rails te krijgen of te houden.
Momenteel werk ik veel met jongeren, wat ik een ontzettende uitdaging vind!


De gedachtengang achter deze site? Er zijn natuurlijk meer (veel meer!) beautysites op het net te vinden. Ik lees dan ook graag de updates van anderen, dat vind ik heerlijk! Beauty is echt een soort verslaving voor me. Ik vind het heerlijk om uren te tutten en anderen aan te steken met het blije gevoel dat ikzelf krijg van beauty en alles wat daarbij hoort.
Na meer dan een jaar blogs te hebben gevolgd, begon het te kriebelen! Ik vind schrijven heerlijk en het geeft me de ruimte mijn creativiteit de vrije loop te laten.
Ik merkte dat ik geen 100% voldoening haalde uit het alleen lezen van artikelen; nee ik wilde ze zelf maken!!
Ik ben al eens eerder bezig geweest met het opstarten van een blog, die ik (zonder te publiceren) vaak snel weer verwijderde. Ik ben a-technish en niet één van de geduldigste personen... Haha!
Toch bleef het kriebelen en heb ik ein-de-lijk doorgepakt! Wat daar uitgekomen is? Fabulously Beautiful! Omdat je je schoonheid niet moet verbergen, maar het moet laten zien!

Heel veel plezier op de blog en ik hoop dat je nog eens langskomt!

Liefs, Jorna