maandag 20 september 2010

Kate Moss 'Velvet Hour' Cashmere Bodylotion

Photobucket

Ik kocht de Cashmere Bodylotion, met de 'Velvet Hour' geur, van Kate Moss in de voordeeldrogist, waar ik afgelopen vrijdag lekker mijn slag heb geslagen. Het geurtje 'Velvet Hour', kende ik al. Ik heb het eens cadeau gegeven aan m'n zus. Heerlijk vind ik hem!
Net als het eerste parfum, 'Kate', waar ze mee uitkwam. Ik kocht hem eens voor mijn  moeder en heb hem daarna voor mezelf gekocht, haha. Binnen no time was mijn flesje leeg... Helaas.
Deze bodylotion, met een inhoud van 75ml, scoorde ik voor €1,99(!!!) bij de Op=Op.

Photobucket
Miss Moss herself in de campagne voor 'Velvet Hour'

Wat zegt Kate zelf over de geur van 'Velvet Hour'?
'Velvet Hour is een mysterieuze, intrigerende, rijke houtachtige bloemengeur.Het parfum staat symbool voor het intrigerende avondritueel waarin de vrouw zich klaarmaakt voor de nacht.'

Photobucket
Topnoot: Blauwe peper, kasjmierwierrook, fresia
Hart: Patchouli, nootmuskaat
Basis: Sandelhout, amber, ebbenhout

Zoals je ziet veel oriĆ«ntaalse ingredienten die zorgen voor een mysterieze geur. De bodylotion van 'Velvet Hour' heeft dezelfde fijne geur als het parfum.
De bodylotion heb ik nu, elke avond na het douchen, gesmeerd. En wat een HEERLIJKE geur!!! Hij is bijna verslavend! De geur blijft lang hangen, wat je een schoon en fris gevoel geeft. De geur is redelijk zwaar, maar daar hou ik wel van.
En wat ook heel fijn is aan deze Cashmere Bodylotion; Hij smelt ongelovelijk snel in je huid en laat haar ongelovelijk zacht achter!

Photobucket

Photobucket
It's light pink!

Photobucket
Uitgesmeerd; helemaal opgenomen door de huid

De bodylotion komt normaal in een tube van 200ml. Dit is vast een lotion uit een geschenkset, ofzo. Dat mag je pret niet drukken, want je hebt maar een beetje nodig om je lichaam in een wolkje Kate Moss te hullen.


De parfums, showergels en bodylotions van Kate Moss zijn te koop bij de drogist en stap af en toe ook eens de voordeeldrogist binnen. Je weet maar nooit!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hmmm, klinkt heerlijk. Die prafum van haar is ook om van weg te smelten. Alles ruikt zo lekker. Er zit bij haar altijd zo'n aparte geurnoot in. Heerlijk. Liefs, xxx

Josephine zei

hmm, die geur lijkt me echt lekker!

xibalba zei

Ik heb dit geurtje ook, eens bij de Action gekocht, voor heel weinig geld. Zeker een lekker geurtje! Die lotion ziet er ook wel goed uit.

Jorna zei

Oh, dan ga ik ook nog eens bij de Action kijken. Je moet er maar net tegenaan lopen, natuurlijk.