zaterdag 18 september 2010

Shopblog 17.09.2010

Photobucket

Gisteren was ik wat ziekig (zwaar verkouden en daardoor niet helemaal fit). Wat is dan een betere remedie dan shoppen? Can't name one!
Dus ben ik gaan winkelen. En toen ik bij de 'Op=op Voordeelshop' kwam, heb ik wat leuke producten ingeslagen voor leuke prijsjes. Ik ben ook nog even langs de Kruidvat geweest en kocht daar een lakje uit de nieuwe vaste lijn van Essence in een dupe kleur van OPI 'Who The Shrek Are you?', namelijk 'Lime Up!'. Normaal zou ik niet snel voor zo'n kleur gaan, maar voor €1,29 wilde ik wel een gokje wagen. Binnenkort een NOTD! Daar kocht ik ook nog metaalvrije elastiekjes van Zenner, een poederdonsje en de nieuwe Andrélon 'Nachtwonder' haarconditioner.
Verder  kocht ik ook nog een 'Dry Comfort' deodorant van Nivea, die ik vergeten ben op de foto te zetten.

Photobucket
Producten van Syoss, Got2B, John Frieda, Andrélon, Kate Moss, Essence, Zenner, Demake'up, Essence, Beauty Essentials en Schwarzkopf. Vooral veel haarproducten dus!

Allemaal leuke producten, voor een fractie van de prijs die je er anders voor betaald! Zo kun je nog eens wat minder goedkope producten testen voor een lief prijsje. Ik hou van dat soort winkels!
Binnenkort natuurlijk reviews van de producten!

Koop jij je producten bij de drogist of, net als ik, bij een voordeelshop?

3 opmerkingen:

Sam zei

Als het kan bij een voordeelshop!
Maar meestal loop ik liever bij de Kruidvat om te neuzen. En als ik dan een product op het oog is kijk ik of hij ook bij de voordeelshop is.
Dat is omdat de voordeelshop bij ons zo netjes is... En niet echt zo cozy als de Kruidvat! :)

Jorna zei

Ik moét ook elke keer dat ik in de stad ben, 'even' naar de Kruidvat. Haha!
Maar ik weet zo ongeveer welke producten ze bij ons in de voordeelshop verkopen en dat scheelt nog aardig wat doekoe's!

Anoniem zei

Ik ga ook altijd naar de kruidvat als ik in een winkelcentra ben. hahaha, Leuke spullen. Liefs, xxxx