vrijdag 8 oktober 2010

MAC 'Tinted Lip Conditioner SPF15' in 'Petting Pink'

Photobucket

Ik ben gek op lipbalsems in potjes! Can't have enough! Deze Tender Lip Conditioner (TLC) in 'Petting Pink' van MAC, stond dan ook al een poosje op mijn verlanglijstje. Ik besloot hem vorige week zaterdag dan eindelijk mee te nemen. En dit is niet zo maar een lipbalsem, nee, het is er één van MAC met een heerlijke zoete vanillegeur, lichte smaak en lief roze 'wash of colour'! Verder bevat de balsem SPF15 wat fijn is, want ik ga bijna weer naar de zon toe (volgende week vrijdag). Ook voor een wintersportvakantie is dit een fijne lipbalm, doordat de zonfactor erin zit. Ik betaalde €15,00 voor de TLC van MAC.

Photobucket

Photobucket
Zo krijg je een beetje een beeld van de grootte

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De TLC komt in een mooi wit doosje met reliëf. Weer eens wat anders dan alle zwarte verpakkingen die MAC normaal doorvoert!
Het potje is dit keer niet van glas, maar van plastic. Wel met de bekende dubbele bodem en een matzwarte dop. Hier is over nagedacht! Je neemt de TLC vaak mee in je tas, dan is glas een big no-no. Thanks MAC!
Onderop het potje zit een witte sticker met de naam van het product en de naam van de kleur. Het potje bevat 15ml product, en dat is vrij veel! Even nagaan; In een volle Juicy Tube van Lancome zit 14ml, and that will take you along for awhile!

'Petting Pink' is roze van kleur en lijkt een echte knalkleur voor op je lippen. Dit valt reuze mee! De balsem geeft je lippen een waasje kleur, echt een 'my lips but better'. Ik vind het zelf erg prettig dat de kleur niet heel heftig is op je mond, dan draag ik wel een lipstick! Bij een balm moet het subtiel blijven, vind ik.
Je kunt het effect een beetje vergelijken met de 'Rosy Lips' pocket size Vaseline.

Photobucket
Mijn lippen zonder iets erop

Photobucket
Mijn lippen met 'Petting Pink' TLC erop

Photobucket
Mijn lippen met 'Petting Pink' TLC erop

Zoals jullie inmiddels wel weten, heb ik hele lichte lippen van mezelf, zonder veel pigmenten dus. Wanneer je donkere lippen hebt, kan het kleureffect van deze zachtroze balm wel wegvallen. Daarom heb ik nog even een swatch gemaakt op de rug van mijn hand:

Photobucket

Zoals je ziet is de TLC erg licht gekleurd. Ik houd er zelf wel van, ook omdat 'ie op mijn bleke lipjes precies doet wat ik graag zie. Wanneer je op zoek bent naar een balm met meer kleur, dan zou ik in elk geval 'Petting Pink' in de schappen laten liggen.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe liptreat! Hij ruikt zooo lekker! En dat wasje van kleur vind ik echt perfect. Ook de textuur van de balm is fijn; Iets vaster als Rosebud, maar niet zo hard dat je er niks afkrijgt (zoals Burt's Bees, geloof ik? Purol 'Bee' heeft het in elk geval ook). I absolutley love this one!
Hij maakt mijn lippen heerlijk zacht en kissable. En daar doen we het voor, toch? 

De Tinted Lip Conditioner met SPF15 zijn verkrijgbaar bij de MAC stores en counters. Ze kosten €15,00 en zijn er in een paar verschillende kleurtjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het wel een heel mooi. lekker licht met een goeie contrast. Liefs, xxxx

Jorna zei

Voor mijn bleke lippies is hij echt perfect! :) Ben wel benieuwd hoe hij op donker(der)e lippen zal staan.