donderdag 7 oktober 2010

NOTD; Catrice 3in1 in '260 Cotton Candy'

Photobucket

Een beetje moeilijk te zien om welk lakje dit gaat, he? Haha! Dit is een lakje die ik ongeveer 3 jaar geleden kocht, toen de 3 in 1 nagellak van Catrice nog gewoon in het schap stond, in plaats van in de grabbelbakken.
Ik heb dit lakje al onwijs vaak gedragen, is samen met 'Flamingo' van GOSH denk ik, de meest gedragen kleur binnen mijn stash.

Photobucket
Bijzonder hea, de letters zijn weg en de 'New' sticker ziet er nog 'als nieuw' uit.

Photobucket
Ook de letters op het etiket zijn niet gaan 'dansen'

Nou was ik geen held in nagels lakken en nog kan ik veel leren. Mij stond bij dat dit lakje al aardig dik geworden was en ik hield de nagellak verdunner dan ook al bij de hand. Wat schetst mijn verbazing?
Perfect substance! Precies zoals ik hem graag zie! Zelfs na 3 jaar lakt 'ie nog erg hemels. Dat ik dit lakje 'vroeger' niet kon lakken... Haha.
Kennen jullie dat gevoel? Dat een lakje niks is (qua handzaamheid en substantie) en dat het later aan je eigen skills blijkt te liggen? Vond het een bijzondere gewaarwording!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Met flits

Photobucket

'Cotton Candy' is een zacht roze lak met een tikje mauve ondertoon. Hij is niet roze-roze, maar meer oud roze. Hij is mooi nude en past overal bij. Deze lak op je nagels geeft je een verzorgde uitstraling, hij is niet BOEM 'in your face', wel mooi aanwezig en je ziet dat je een lakje draagt. Écht een kleurtje die je standaard in huis zou moeten hebben als je van pinkies en nude lakjes houdt.

Heel dekkend is de lak niet, op de foto's draag ik 3 (dunne) laagjes 'Cotton Candy' met een laagje Orly Top2Bottom en als basecoat heb ik mijn nieuwe Trind gebruikt. Hij is nog niet he-le-maal dekkend, maar dat vind ik niet heel storend.

Deze 3in1 (Flex, Last & Strong) van Catrice is niet meer 'standaard' in het schap te vinden. Ze liggen nog wel eens in de grabbelbakken (voor een schijntje!). Misschien zit deze kleur daar ook nog bij.
Een andere aanrader, wanneer je de 3in1 lakjes in de bakken tegenkomt is 'Luminous Red', een prachtige rode lak met mini-mini shimmers. Die lakt al net zo hemels en is dekkend in 2 laagjes. Mijn mama heeft 'm uit de bak opgedoken, haha. Zal er eens een NOTD van gaan maken. ;)

Dragen jullie wel eens zo'n nude roze kleur op je nagels?
Welke lak gebruik je daarvoor?

8 opmerkingen:

loeder zei

wat een lief kleurtje zeg!

Anoniem zei

Hahaha, ik zat al te kijken. Maar het is een oudtje. De kleur is echter schattig. I love it. Liefs, xxxx

Jorna zei

Hij is best oud ja... Haha! Vond het wel apart om te zien dat de lak nog steeds goed is!

Silke zei

ik heb onderhand al een heleboel nude kleurtjes, vind het zo mooi! deze is ook heel schattig!!:)

Jorna zei

Nude kleurtjes zijn heel fijn! Vind ze alleen niet allemaal even mooi bij mijn (NW20) huidskleur. :(

liefdevoorbeauty zei

Erg mooi nude kleurtje! ik heb ook nog een hele oude van Catrice haha :D

Jorna zei

Vind de kwaliteit verbazend! Ze kostten niks en toch lakken ze prima en zijn ze nu, na 3 jaartjes, nog goed te lakken ook!

Laura zei

Mooi kleurtje!
x