zondag 14 november 2010

Favorieten van het merk; Catrice

Photobucket

Bij elk merk heb je favoriete producten en producten die je minder vindt. Vandaag wil ik jullie graag mijn favorieten laten zien van het merk Catrice.
Een fijn budgetmerk die verschillende, fijne, producten in de vaste lijn heeft. Catrice is te koop bij de grotere Kruidvat en Trekpleister-filialen.

Photobucket
Ultimate Nail Lacquer

Een beetje beautyfreak is het niet ontgaan; de lancering van de nieuwe nagellak kleurtjes in de nieuwe lijn van Catrice. Inmiddels aardig beroemd en geliefd; de Ultimate Nail Lacquer-lijn!
Ook ik ben fan! Voor €2,49 per flesje kun je ze ook gewoon niet laten liggen. Er zijn in totaal 32 (!) verschillende kleuren met verschillende finishes. Ik heb 8 verschillende kleurtjes en I absolutley love them! Eén van de fijnste lakjes binnen mijn stash. Er zijn ook 3 nieuwe kleurtjes uitgekomen, waar ik zeker naar ga kijken.


Photobucket
Natural Touch Foundation

Hier schreef ik een tijdje terug een artikel over. Ik vind dit echt een hele fijne foundation! Hij kost €4,99 voor 30ml (normale hoeveelheid foundation over het algemeen) foundation.
De foundation heeft een redelijk goede dekking zonder dat het 'Plastic Fantastic' wordt. Hij dekt zelfs plekjes en licht donkere kringen op!
Ik heb de foundation in 010 Light, wat nu écht te licht is voor mijn gebruinde Afrika wangen, maar ik weet zeker dat ik deze in de winter veel zal gebruiken. Als vervanger voor mijn 'winterfoundation' 'Cameo' van Maybelline New York (Dream Satin Liquid), die is bijna op. Dit is absoluut een foundation die ik de moeite waard vindt om nog eens te kopen.


Photobucket
Kohl Kajal oogpotloodjes

Hier heb ik een wit potlood van (voor op mijn waterlijn) en die gebruik ik váák! Een lekker zacht potloodje met veel pigment, waar snel kleur afkomt. Gewoon een goed potloodje, simple as that. Hoeveel hij precies kost, weet ik niet meer. Het witte potloodje heb ik al vrij lang. Ik denk dat hij misschien €1,50 kost.

Photobucket
Allround Concealer palette

Ook zo'n goede bekende; Het 'Allround Concealer' palette met 5 corrigerende kleurtjes. 3 huidskleuren voor plekjes, een roze voor donkere kringen onder je ogen en een groene om roodheid te verdoezelen. Een fijne, creamy concealer, waar ik vooral de roze en de middelste huidskleur variant echt heel fijn van vind!Die zijn dan ook opperdepop. De groene gebruik ik vrij weinig en de andere kleurtjes zijn wat te licht of te donker voor me. Het palette ligt nu dus tussen mijn 'te verstoffen' stash. Wel heel handig als ik eens een vriendin opmaak! Al met al; Een fijn palette met creamy concealer voor als je eens wilt spelen met de verschillende kleuren, of een budget concealer zoekt voor wanneer je anderen opmaakt.
Het palette kost geloof ik €3,50.

Photobucket
Absolute Moisture Lipstick

Een héle fijne budgettip, wanneer je op zoek bent naar een goede, goedkope lipstick die je lippen niet uitdroogt en veel fijne kleurtjes in de lijn heeft zitten. Ik heb zelf twee kleurtjes, Luxury Red & Burgundy. Een lipstick die ik regelmatig mee zeul en gebruik. De verpakking is shiny en ziet er luxe uit! De verpakking ziet er dus alles behalve goedkoop uit.
Een Absolute Moisture Lipstick kost €2,99. Een schijntje voor een goede lipstick!

Wat zijn jouw favorieten van Catrice?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben echt weg van de lakjes van catrice. Ik haal daarvan het meeste. Liefs, xxxx

Roxanne zei

Erg leuk artikeltje meid!! :)

Jorna zei

De lakjes zijn ook mijn absolute favorieten, haha! :)

@ Roxanne; Thanks! Een eerste 'favorieten van het merk'. Komt zeker vaker terug!