maandag 15 november 2010

Review; MAC Studio Moisture Cream

Photobucket

Toen ik eindelijk de Studio Sculpt Foundation van MAC ging kopen, was er een aanbieding met de SS foundation. Er was een tasje beschikbaar met de foundation, FIX+ spray, Prep+Prime cream en deze Studio Moisture Cream. Mooie manier om alles te testen en ideaal om mee te nemen op vakantie, deze fijne kleine verpakkingen.
De Studio Moisture Cream heb ik inmiddels váák gebruikt als dag-/nachtcreme en vandaag lees je wat ik er van vind.

Photobucket

De Studio Moist... Wattes?
De Studio Moisture Cream (vanaf hier SMC) is een rijke, voedende creme met een lichte structuur. Hij zit propjevol voedende bestanddelen. Er zit o.a. spinazie blad, passievrucht, groene thee, zeewier, tarwe en kokosnoot in. Een 'groene' creme dus! Sommige van deze bestanddelen bevatten ook antioxidanten, voor bescherming van buitenaf.
De SMC voedt de huid, zorgt voor genoeg nieuw vocht in je huidje en zorgt ervoor dat je huid stevig blijft en beschermt is tegen 'boze invloeden' van buitenaf. Ook zou de crème een gezonde glow geven en fijne lijntje coveren.
Je kunt de crème gebruiken onder make-up, of gewoon als dag-/nachtcreme (wel op een gereinigd gezicht, natuurlijk!).

Photobucket

Waar ruikt hij naar?
Naar komkommers en meloenen, beide vers gesneden! Ik ben dól op deze frisse, koele geur!

Hoe voelt hij aan?
Licht, koel en gewoon erg prettig! Hij trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en je huidje geurt lang naar de komkommer/meloen combi. Nicenicenice!!

Photobucket
Drupje SMC

Hoe is de verpakking?
Zoals ik hem het liefst zie bij een crème; een tube (parelmoerwit met een matzwarte klik-dop)! Super hygienisch, je hoeft namelijk niet met je vingers in het product. Maar, er is een maar; Dit is een verpakking van 30ml die los niet verkocht wordt. Het normale formaat is 50ml en die zit, je raad het al... Wél in een pot...
Photobucket

En... Werkt 'ie? 
Ik heb nog nooit zo'n fijne dagcrème gebruikt! Ik was écht verrast door dit crèmepje! Hij maakt mijn huid silky smooth, gevoed en gaat absoluut droge plekjes en lijntjes tegen. Een fijne, voedende crème, die we allemaal goed kunnen gebruiken bij het gure weer! Als deze tube op is (en mijn andere dagcrème's ook...) ga ik absoluut een full-size aanschaffen! I love it!!
Al verwacht ik niet dat ik deze tube snel leeg heb. Je hebt namelijk maar een drupje crème nodig voor je hele gezicht. Hij werkt dus ook nog eens erg economisch.

Photobucket
Het formaat

Iets voor jou, als je...
...Een fijne, voedende crème zoekt;
...Niet van crème's houdt die een vette laag achterlaten;
...Van een crème met een lichte structuur houdt (smeert makkelijk weg);
...Graag wat meer investeerd in een goede dagcrème;
...Een droge/gevoelige huid hebt;
...Een lekkere geur óók belangrijk vindt bij een crème.

Laat maar, als je...
...Liever een voordeligere crème gebruikt;
...Een crème gewoon in het winkelcentrum wilt kopen (tenzij er een MAC in jouw winkelcentrum zit, hehe);
...Vette huid hebt;

De Studio Moisture Cream is te koop bij MAC Counters en stores en kost ongeveer €24,00 (omgerekend vanuit dollars $32,00) voor 50ml.

Heb jij ervaring met de verzorgingsproducten van MAC?

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Wow lijkt me heerlijk!

Anoniem zei

Deze créme zou een goeie voor mij zijn. Echt iets wat ik zoek. Leuke review. Liefs, xxxx

Jorna zei

Hij is heerlijk ja! Ik heb, sinds ik terug ben uit de Afrikaanse zon en in het gure Nederlandse weer terrecht gekomen ben, een vrij droge huid. Geen probleem voor de SMC! Mijn huidje is direct na gebruik al silky soft en gevoedt!
De créme blijft me keer op keer verbazen...

MissEvie.nl zei

Ik heb de fullsize ook gekocht, heerlijke creme! :) Alleen de prijs is in euro net als in dollar helaas; 32,00 euro!!

Jorna zei

Aiii! Dankjewel voor het 'mentaal voorbereiden op...'! ;) Maar ik ga hem écht wel aanschaffen! Mijn tube loopt op het einde. Nu nog door een pot Revlon 24h heenschoffelen, en dan komt de SMC van MAC er! <3