maandag 8 november 2010

Review: Rituals 'It's a Wrap' Conditioner

Photobucket

Eén van de eerste producten die ik gebruik van het merk Rituals, is deze 'Ultra-Light Conditioner For Frizzy Hair' met de geweldige naam 'It's a Wrap'. Ik kocht deze conditioner tijdens de National Glamour Day, afgelopen oktober en heb hem al zo vaak gebruikt dat de tube inmiddels bíjna leeg is. Tijd voor een review dus!
Het eerste wat mij opviel aan deze conditioner is de heerlijke geur! De typerende rijst melk-geur die aan meer Rituals producten (o.a. de make-up removers) zit. I absolutley LOVE the smell!!
Het is helaas geen goedkope jongen; €8,90 (voor een tube van 200ml) legde ik er voor neer. Is de conditioner dat waard?

Photobucket

The looks and substance:
De tube is gemaakt van shiny, smei transparant, bruin plastic, met mintgroene details. De verpakking is superhandig; hij staat altijd 'op de kop', dus het product komt er snel uit.
De substantie van de conditioner is melkachtig en licht, smeert makkelijk in je (gewassen!) haar en is super easy uit te spoelen.

Wat beloofd deze 'ultra-lichte conditioner'?
Photobucket

Komt hij z'n beloftes na?
Oh yessss he does! De geur is om van te watertanden (ik kan er niet over uit, haha), de substantie is perfect én hij WERKT voor mijn dorre, gebleekte manen.
Onder de douche, na het uitspoelen, merk ik direct dat mijn haar een héél stuk zachter en gladder is. Heel fijn aan deze conditioner is, dat je je hem ook als masker kunt gebruiken. Lekker langer laten intrekken en vervolgens uitspoelen. Een fijne boost voor je haar, zeg ik je!
Ik heb deze conditioner meegenomen naar Afrika, waar mijn haar standaard droog en dor wordt, en liet hem daar elke keer langer intrekken dan nodig was (het masker-idee, zeg maar). Mijn haar was binnen no time heerlijk glad, zacht, handelbaar en super shiny! Me likey! Het pafum blijft ook lang in je manen hangen; pluspunt!

Buy-again?
Absoluut! Al vind ik de conditioner nog wel vrij prijzig voor hoe vaak je hem kunt gebruiken voordat hij leeg is. Maar de werking is super, ik ben nog geen conditioner tegengekomen die mijn manen zo goed kan temmen als deze conditioner.
Een fijne, toch wel prijzige, conditioner dus, deze 'It's a Wrap' van Rituals. Zeker een tip wanneer je al veel hebt geprobeerd tegen je pluizige lokken en je het even niet meer weet. Give it a try!

De 'It's a Wrap' conditioner van Rituals is verkrijgbaar in de filialen van Rituals en op RitualsShop.nl . De conditioner kost €8,90 voor een tube van 200ml.

Hebben jullie ervaringen met deze fijne conditioner?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, inderdaad prijzig. Maar er is resultaat. Het klinkt als een fijn product. Liefs, xxxx

Hande zei

ik ben er erg benieuwd naar, na een aantal reviews te lezen! vooral naar de geur!

Jorna zei

De geur is like heaven! Echt heel erg lekker!

Anoniem zei

Ik heb de tube van 200ml op de site gekocht met 25% korting (altijd mooi meegenomen! ) en hij bevalt mij super!

Ik ben er net aan begonnen en het wordt zeker een RE buy !