dinsdag 14 december 2010

Etos December Selection; Bronzer Baked

Photobucket

Misschien heb je hem al in de winkel zien liggen, de December Selection-lijn die Etos maakte in samenwerking met voormalig topmodel Daphne Deckers. De collectie bevat allerlei producten met veel glitters en glans, die je feestlook een tikje meer glamorous zou moeten maken.
Er zijn o.a. lipglosses, nagellakjes, een shimmer powder, een duo blush, extra zwarte mascara en eyekitjes in de collectie opgenomen.

Photobucket

Maar! Ook bevat deze lijn een fijne baked bronzer, die ze voor het gemak (?) 'Bronzer Baked' hebben genoemd. Een swirly poeder met verschillende tinten en extrrrrrrrrrrremly veel shimmer voor een bronzer.
Niet heel geschikt om je hele gezicht mee onder te poederen, als je het mij vraagt (Tenzij 'Willy Wortel gaat naar de disco' het thema is van het kerstfeestje waar je heen gaat). Too much glitz and glam.
Maar de bronzer is wel super mooi als basis onder je blush en lichtjes over je neus gepoederd. De Baked Bronzer is gewoon zoveel eyecandy dat je alle shimmers voor lief neemt, believe me!

Photobucket

Photobucket
In kunstlicht
Photobucket
In daglicht

Photobucket
Links droog aangebracht, rechts licht nattig

Photobucket
Super bewogen natuurlijk, maar je ziet zo wél de shimmers!

De bronzer is wel een tikje oranje (in normaal daglicht vééél minder!), maar wanneer je hem subtiel aanbrengt, valt het oranje-effect op je wangen erg mee. Een stippling- of duo fibre brush is ideaal om dit soort heftige poeders mee aan te brengen.
Ik zie verder zelf weinig verschil in kleurintensiteit qua nat of droog aanbrengen van het poeder. Wel zo fijn ook! Moet er niet aan denken mijn bronzer nat aan te brengen... Haha!
De pigmentatie is verder ontzettend goed, zoals wel te zien is op de foto's. De bronzer blijft goed zitten en geeft je winterbleke toet net een extra hintje warmte.

De bronzer bevat verder 14 (!!!!) gram product en kost €4,99. Like, 14 GRAM! Dat krijg je toch nooit op? In geen jaren? Qua prijs/kwaliteit een dikke prima, dit poedertje.
Ik heb hem nu al een aantal keren gebruikt en vind het resultaat prachtig!

De December Selection by Daphne Deckers van de Etos is maar beperkt verkijgbaar. Neem zeker eens een kijkje bij het schap!

Heb jij al wat leuks gescoort uit de December Selection-lijn?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit product was het enige product die mij aansprak. De rest vond ik 10x niks. Bahbah. Ik heb hem echter niet aangeschaft. Ik gebruik dit eigenlijk van bijna soms tot nooit. Hihi, lekker omschreven.
Wel lijkt het wel een goed product. Had hem even gauw geswatch in de winkel.
Liefs, xxx

Evelien zei

Hmm.. looks nice though! Trouwens.. Willy Wortel is niet oranje maar wit? :P

Jorna zei

@Evelien; Haha! Is dat zo? Ik zie hem altijd oranje voor me, zal door de naam komen. ;)

@Kalypso; Nou inderdaad. Dat vond ik ook, de rest was of slecht gepigmenteerd of vrij zinloos.

Janneke zei

Hahahaha. Ik moest even heel hard lachen om je willie wortel grap! Briljant.
Hij ziet er prachtig uit!