zaterdag 29 januari 2011

Favorieten van Januari

Photobucket
De eerste favorieten van 2011! De eerste maand zit er alweer bijna op. Tijd om te kijken naar mijn favoriete producten voor deze januari. Ik was deze maand vrij afwezig op de blog (en op jullie blogs, sorrysorrysorry!) i.v.m. mijn man die nu in Nederland is (vandaag nog een weekje). Toch heb ik deze maand net zo van beauty-gerelateerde dingen genoten als anders!
Als je op de productnaam kunt klikken, heb ik er (al) een artikel over geschreven.

Photobucket

The Body Shop 'Pink Grapefruit' Showergel
Ohh, wat een heerlijk spulletje, deze showergel! Toen ik op Schiphol was (7 januari) om manlief op te halen, moést ik, net als altijd, even The Body Shop binnenstappen. En... Er was sale! Hurray!
Ik nam een flacon 'Pink Grapefruit' douchegel mee met een inhoud van 400ml (normaal is 250ml, jumbo is 750ml). Ik betaalde er €5,00 voor.
Ik heb altijd een beetje een haat-liefde-verhouding met de geur van grapefruits. Sinds ik deze douchegel heb, is dat vooral véél liefde geworden. Wat een heerlijke, frisse, geur! And it's pink <3!
Binnenkort natuurlijk een artikel.

Photobucket

Maybelline NY 'SuperStay 24h' foundation in 'Cameo'
Eén van de enige foundations binnen mijn stash die mijn lichte winterhuid matched. De rest is net een tikje te donker (...). Ik heb deze foundation nooit goed kunnen gebruiken omdat hij eigenlijk in een tint te licht gekocht is. Hij komt nu goed van pas! De foundation is wat stroef, maar wanneer je hem aanbrengt met een foundation- of bufferkwast heb je daar helemaal geen last meer van!


Photobucket

Metallic Stones palette / 88 Ultra Shimmer palette van Zoeva
Ik begin mijn palettes weer te herontdekken! Wat is het toch fijn om matchende kleurtjes bij elkaar in één palette te hebben! Just love 'em! <3


Photobucket

MAC Sheertone Shimmer Blush in 'Springsheen'
Een blush die ik eerst niet wilde kopen, en die ik sinds ik hem tóch kocht, praktisch elke dag gedragen heb! 'Springsheen' is een prachtige blush die je gezicht net dat beetje extra kleur geeft zonder dat het allemaal té wordt. Hij geeft een prachtige natuurlijke glow.


Photobucket

Bourjois 'So Laque!'-nagellak in 'Violine Chique'
Een prachtig limited edition-lakje van Bourjois, uit de Bourjois Christmas Surprise Collection. Het lakje is diepdiepdieppaars, bijna zwart. Hij doet mij erg denken aan de 'William Tell Me About OPI'-lak van O.P.I. Volgens mij zijn ze sterk aan elkaar gewaagt. Ik weet niet of de BCS-collectie nog in de winkels ligt, maar mocht je dit lakje nog kunnen scoren; go get it!

Wat waren jouw favorieten, deze maand?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De metallic palette is zeker een favoriet. De mijne trouwens ook. Leuke favo's.
Liefs, xxx

Jorna zei

Ja hij is fijn! Heb hem echt 'herontdekt!' :)