vrijdag 7 januari 2011

L'Oréal Glam Shine 6h '201 Loyal Wild Rose'

Photobucket

Voor €5,00 dook ik deze lipgloss van L'Oréal op uit een mandje bij de Etos. Er lagen nog een hoop Glam Shine 6h glossjes bij, allemaal in deze kleur, 'Loyal Wild Rose'. Een frambozenrood/roze kleur met ontelbaar veel glimmertjes.
Is deze kleur uit de collectie gehaald? Een Glam Shine 6h-gloss kost namelijk al gauw €14,00. Ik besloot deze mooie gloss mee naar huis te nemen en hem liefde te geven. Ook voor die vijf euro, haha!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De bekende hartvormige applicator van de Glam Shine-glossjes.

De gloss heeft dezelfde, cremeachtige, substantie als de normale Glam Shine-lipgloss. Prima zachte structuur, met hier en daar glitters. De pigmentatie is prima. Je krijgt best een waas kleur op je lippen, al is die niet zo heftig als de kleur in de huls doet vermoeden. Opzich goed natuurlijk, dat maakt deze gloss wel zo draagbaar.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eerlijk is eerlijk, de normale €14,00 vind ik deze gloss niet waard. Hij blijft echt geen zes uur zitten (al had ik dat ook niet verwacht) en de cremeachtige structuur laat op den duur een naar laagje achter op je lippen.

Het kleurtje is wél prachtig. Waarom ligt deze kleur massaal in de uitverkoopbakken? :(
De verpakking is mooi, je kunt zien dat L'Oréal geen Essence of Hema is, en extra aandacht besteed aan de huls en de applicator. Like that! Pluspuntje voor L'Oréal.
Ik heb ooit eens een normale Glam Shine-gloss gekocht, puur om de kleur. Ik zie zelf eigenlijk geen verschil qua houdbaarheid of veranderde formule van de gloss. Of is het gewoon een PR-stunt, die 6h-toevoeging?

Heb jij ervaring met de Glam Shine of Glam Shine 6h-glossjes van L'Oréal?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb er ook een van. Ik weet niet meer welke. Maar ik vind ze wel heel fijn. Ze smeren ook goed.
Liefs, xxxx

Nail-Gloss zei

Heel mooi kleurtje!

Sam zei

Hmm nee ik vind hem niet zo stunning!
Kben het eens met je :)

Anne (peachyblushes) zei

Ik vind het een mooi kleurtje :)

Mitchin zei

You've got an award! ^^ http://mit-chin.blogspot.com/2011/01/stylish-moi_10.html

Jorna zei

Hem 'm nu wat langer opgehad en ik vind dit glossje op den duur heeeeel naar aanvoelen op je lippen. Hij legt een soort raar plastic, trekkend, laagje over je lippen. :S Not good!