dinsdag 15 februari 2011

In the spotlight; Marc Jacobs 'Daisy'

Photobucket

Vanmorgen nam ik weer een paar zuinige spuitjes uit mijn inmiddels meer dan halflege flacon 'Daisy' by Marc Jacobs. Ooooh my God, wat een héérlijk geurtje blijft dit toch! Ik vond het daarom tijd om dit parfum eens in het zonnetje te zetten, hier op Fabulously Beautiful, zijnde één van mijn lievelings geuren.

Ik kocht mijn flacon op London Heathrow, toen ik nog Ponden over had. Dit is écht zo'n geur die dan ook aan die trip zit vast geplakt. Elke keer als ik hem weer opspuit (en dat doe ik zuinigjes ja, niet elke dag), moet ik weer aan dat reisje denken, samen met mama.

Photobucket

De geurnoten van Daisy by Marc Jacobs:

Aardbei, bloemblaadjes van viooltjes, muskus, rode grapefruit, gardenia, bloemblaadjes van jasmijn, vanille en without.

De dop van Daisy is bezaait met plastic madeliefjes, wat ervoor zorgt dat je de fles van een grote afstand al herkent, bij de parfumerie. het is niet zo mijn stijl, maar ik vind het wel wat hebben. De fles is zelf pretty basic met zwarte letters. Maar goed, dit alles maakt het geurtje niet minder lekker, en dat is precies waar het om draait; het parfum in die basic fles met plastic-madelief-bloemen-op-de-dop! En dat parfum is simply delicious!

En wat nog het allergrappigste is, is dat ik de volgende link tegenkwam, toen ik op zoek was naar de geurnoten van dit parfum. Scroll even naar beneden en daar zie je het zwart op wit staan. Een geur die goed bij een waterman (helleu!) past, zou Daisy van Marc Jacobs o.a. zijn!
Hij wordt daar omschreven als 'Een zacht en bloemerig parfum voor de stralende vrouw die bruist van energie'. Dat van die energie is niet altijd helemaal waar, maar dit zacht en bloemerig parfum... I just love it!
Mijn man droeg een jaarlang alleen Le Male van Jean Paul Gaultier (Oooooh! HEERLIJK!), en die geur associeer ik dus ook met hem. Én geschikt voor Waterman-mannen (hij is donderdag jarig. ;)).


Daisy van Marc Jacobs is te koop in meerdere uitgaven en in verschillende formaten. Even goed kijken
voordat je een flesje meeneemt naar de kassa dus!

De prijzen beginnen ongeveer bij €57,00 voor 50ml parfum.
Marc Jacobs wordt verkocht bij de luxuere parfumerien (Douglas, ICI Paris XL etc.)

Ken jij dit parfum al? Love it or hate it?

4 opmerkingen:

Kelly zei

Ik ken dit parfum niet! Ik zal hem eens even ruiken als in de ICI/Douglas ben!
Je schrijft er heel erg leuk over!

Anne ♥ zei

Ik kende dit parfum ook niet,
ben eigenlijk best benieuwd hihi.

Jorna zei

Smell it & love it! Hij is écht heerlijk én op de een of andere manier super stylish, vind ik elke keer. :P

Anoniem zei

IK kende deze nog niet. Als ik in de douglas ben ga ik er even naar opzoek. Klinkt allemaal goed. Hihi, zo'n flesje is snel leeg hé.
Dat heb ik met mijn lievelingsgeurtje D&G the one. Heb al bijna het 2de flesje van 50 ml leeg. Toch haal ik hem iedere keer weer.
Liefs, xxx