vrijdag 18 februari 2011

Preview; Lady Gaga for MACs Viva Glam 'GAGA 2' (+ swatches!)

Photobucket

Als één van de eersten in BeautyBloggin'-world heeft Christine swatches en reviews geplaatst op haar blog (www.temptalia.com) van de nieuwe Viva Glam GAGA 2!
Ik was zelf écht super nieuwsgierig naar de swatches, omdat ik niet helemaal wist wat ik er nou van moest vinden. Ik zocht en vond, via Temptalia.com! Thanks to Christine for the pictures!

Photobucket
MACs Viva Glam GAGA 2 lipstick

Photobucket
MACs Viva Glam GAGA 2 lipglass

De beide producten (die beiden dezelfde kleur hebben, natuurlijk) zijn mij een beetje té nude en bruinig, precies waar ik al een beetje bang voor was! Nu is het wel zo dat Christine een beetje getint is. Ik wacht de swatches op een bleekhuidje (just like me!) nog even af, voor ik echt mijn oordeel trek over deze nieuwe Viva Glam-serie.

Wat vind jij? Hot or Not?

4 opmerkingen:

Myrna zei

Ik houd niet van nude lippen, bij een ander vind ik het af en toe wel mooi staan maar ik kan er gewoon niet aan wennen om geen kleur op mn lippen te hebben. Ik zie er dan niet zo gezond uit vind ik :P

Jorna zei

Tsja, dat gevoel herken ik wel een beetje. Even afwachten hoe de kleur op een witter persoontje staat, op de Gaga-promo leek hij meer 'my lips but better', namelijk.

Tessa zei

Hmz volgens gaga zou deze nude bij elke huidskleur moeten passen, ben eens benieuwd :)

Anoniem zei

Ik vind het zo mooie kleur. Ik moet die echt hebben. Okee, ze zijn best wel prijzig. Maar kijk het resultaat. Echt leuk dat zij ze al in het bezit heeft. Ik was er zo benieuwd naar.
Liefs, xxx