donderdag 3 maart 2011

Catrice nieuws; 19 nieuwe nagellakjes + swatches!

Photobucket

Jippie! Ik ben zo blij met het volgende nieuwe beauty-nieuws! Catrice update haar vaste collectie weer, en daar gaat ze ook 19(!!!) nieuwe en vernieuwde lakjes aan toevoegen! Er komen nog meer prachtige items bij in het assortiment, maar over de nagellak van Catrice ben ik het meest enthousiast! Ik heb voor jullie een opsomming van de nieuwe mooierds én ik heb zelfs al (zij het Duitse...) swatches gevonden van deze nieuwe nagellak! Kijk snel mee!


Photobucket

Rij 1:  Snow Motion!, Just Berried!, Easy Peasy Lemon Squeezy, Raspberryfields Forever, Pool Party At Night, Am I Blue Or Green?, Sir! Yes Sir! 
Rij 2: Bye Bye Birdy!, Dirty Berry, Blue Cara Ciao, I Wear Sunglasses At Night, Iron Mermaiden, Purplelized, Forget-Me-Not!
Rij 3: Up In The Air, Apropos Apricot, In The Bronx, Sand Francisco, Miss Piggy Reloaded


En toen stonden er ook nog twee doorzichtige flesjes bij. De eerste is een Prismatic Effect-topcoat en de andere is een Quick Dry High Shine-topcoat.
Deze nieuwe lakjes zijn helaas geen aanvulling op het reeds bestaande lak-assortiment. Er worden veel kleurtjes uit het assortiment gehaald om deze erin terug te kunnen plaatsen, ik denk de wat minder goed lopende kleurtjes, ofzo.
We kunnen in elk geval alvast geld opzij leggen voor deze fijne lakjes (die gewoon €2,49 per stuk blijven)!

Ze zouden rond maart in de schappen van Catrice liggen (bij de grotere Kruidvat/Trekpleister-filialen). Hou het in de gaten dus!!

Zijn jullie ook zo super excited over deze update van Catrice?

4 opmerkingen:

Bibiane zei

Ben zoooooooooooo benieuwd!!!! En ik moet nog eens zien welke er juist uit gaan. Eens zien welke ik nog niet heb en toch wel voor -50% wil :p dank je wel voor de link met de swatches, ik ben al een lijstje aan het maken :)

Evelien ♥ OhFashion.nl zei

Whaaaaa meer dan de helft WIL IK HEBBEN!!! <3

Anoniem zei

Geweldige kleurtjes, ik ben heel benieuwd!

Anoniem zei

Oh, ik kijk er echt al naar uit!
Je hebt trouwens een geweldige blog! (;