woensdag 2 maart 2011

Goregeous Celeb; Keira Knightley

Photobucket
Keira Knightley vind ik zelf écht een hele mooie vrouw. Met haar (bíjna, 26 maart) 26 jaar heeft ze al meer dan 15 acteerprijzen op haar naam staan. De Britse was voor het eerst te zien op tv in 1993, met een rolletje in een aflevering van de serie Screen One. Vervolgens was ze op haar 9e voor het eerst in een film te zien (A Village Affair) en vervolgens hupte ze door naar films als Starwars, Bend It Like Beckham, Pirates of The Caribbean, King Arthur, Pride & Prejudice, Silk, The Duchess en in 2010 kwam Never Let Me Go uit, waarin ze een rol vertolkt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Boze tongen beweren dat Keira Anorexia zou hebben. Zelf ontkent ze dit, maar ze geeft wel aan dat de ziekte in haar familie voorkomt, dus dat het altijd uitkijken geblazen is voor haar.
Keira is alweer een een poos (zo'n 2 jaar) het gezicht van de Chanel 'Coco Mademoiselle' geur, en sinds eind 2010 is ze ook het gezicht van de klassieke 'No. 5' van Chanel. And it suits her like a coat! Ik vind Keira een echte Chanel-dame, op de één of andere manier. Parisienne-Chic!

Wat vind jij van Keira Knightley?

2 opmerkingen:

Charlotte zei

Jaaah Keira is fantastisch! :)
groot fan van haar ^_^

Anoniem zei

Ze is heel mooi en elegant.
I love her (L)
Liefs, xxx