zondag 13 maart 2011

Sunday Linklovin'

Photobucket

Vorige week zondag ben ik 'm gewoon vergeten (oeps!), maar vandaag deel ik graag weer mijn favoriete blogs met jullie! Wan wat is er lekkerder dan je luie zondag achter de PC door te brengen, en dan ook nog met fijne beautyblogs? Kijk snel mee naar een nieuw Sunday Linklovin' shout-out! Enjoy! :)

Photobucket
BeautyLab.nl

De blog van Serena is één van de populairste blogs op Bloglovin'! En dat is niet geheel onterecht. Ik ken haar site al jaren, maar volg hem pas echt een maandje of wat. And lovin' it! Haar manier van bloggen is zo anders dan wat ik gewend ben, en dat bevalt me uiterst goed.
Serena lijkt me een hele lieve en sociale jonge vrouw, die goed weet waar ze het over heeft. Ze plaatst leuke video's en ze is de queen van de goede DIY!

Photobucket
Cherry Plum Sky

De blog van Sarah, die vooral in het teken staat van nagellak, nagellak en nog meer nagellak! Zoals jullie weten ben ik ook niet vies van een kleurtje op mijn nagels, en haar blog is écht te gek. Ze post prachtige swatches en makes me wanna spend my money, haha!

Photobucket
Bloggin' Beauties

Sindskort hoort ook deze duo-blog van de dames Wendy en Lisanne tot mijn daily's. Deze blog is ook anders dan ik gewend ben, en komt veel volwassener over dan het gros aan beauty blogs. Een welkome afwisseling dus!

Photobucket
CherryFizz.nl

De site van Gonny is niet een standaard 'beauty blog'. Nee, de site van Gonny gaat veel verder dan dat. Ze schrijft vol enthousiasme over haar prachtige gezin, haar dagelijkse bezigheden, haar liefde voor koken en bakken (just love her recipes en de foto's die ze maakt van haar gerechten/baksels zijn ook om van te watertanden!!) en daardoorheen is een vleugje beauty gemengt (met handige how-to's, prachtige foto's en mooie looks en reviews). Eén van de eerste blogs die ik leerde kennen op het World Wide Web.

Photobucket
Beautytreat.nl

Een blog met de prachtigste felle looks en mooiste, kleurrijkste swatches en foto's. Deze site is een lust voor het oog! De site is in beheer van Linda, een prachtige vrouw met heel veel make-up skills (ze is visagist!). Ik kijk graag naar haar looks wanneer ik inspiratie-loos ben. Er is volop eyecandy te vinden op haar site!

Photobucket
BeautyFreak.nl

Heel lang volg ik haar blog nog niet, maar de blog van Esther is zeker een 'bekijkje' waard. Ook haar blog hoort sindskort tot mijn daily's, en dat is niet zonder reden.
Esther schrijft op een vlotte manier, maakt prachtige foto's en heeft volop afwisseling in haar posts.

Photobucket
PinkyPolish.nl

Een blog die ik al langer ken, maar ook pas sindskort elke dag bezoek is de site van Charlotte. haar blog begon als een nagellakblog, maar is sinds vorig jaar toch echt meer dan dat! Haar liefde voor andere verfraaiingsproducten kon ze niet meer onderdrukken en dus post ze ook over de nieuwste limited editions van verschillende merken (high-end tot budget) en post ze hier prachtige looks en swatches van. Haar reviews zijn lekker duidelijk en vlot geschreven. Haar blog leest als een trein!

Heb jij nog fijne blogtips voor mij? Please, share!

6 opmerkingen:

Eef en Lot zei

Wow leuk! Echt goed dat je dit schrijft! Zo kom je nog eens op blogs die je echt niet kende! Misschien komen wij hier ook nog eens te staan... al wij zijn geen beauty.. we zijn all..
maar goed. It's all your choice!

We hebben trouwens een give-away! Misschien vind het leuk om mee te doen?

xoxo

Anoniem zei

Bloggin beauties kende ik nog niet. Bedankt voor het delen.
Liefs, xxx

Madelon zei

Allemaal leuke blogs zijn dat, ik volg ze allemaal haha

Myrna zei

Ik kende ze allemaal al, en bekijk ze ook altijd even!

Alyssa zei

Ik kende ze allemaal al :) goed keuze!

Nathalie zei

Ik vind deze ook allemaal leuk. Favoriet is Beautylab! Ken je http://worldlytreasury.wordpress.com al? Niet alleen over beauty, maar ook over lifestyle etc.