maandag 9 mei 2011

Bourjois Smoky Eyes trio in '12 Gris Lilac'

Photobucket

Eén van mijn favoriete oogschaduw-trio's, zijn de Smoky Eyes-setjes van Bourjois. Mijn mama is er helemaal verzot op en heeft bijna alle kleuren. Zo kocht ze ook één van de twee nieuwe trio's, die Bourjois voor de zomer uitbracht, '12 Gris Lilac'. Ik vind het fijn dat Bourjois af en toe eens nieuwe kleurtjes uitbrengt van dit product (o.a. ook in de Christmas Surprise LE van afgelopen Kerst). Zo word je elke keer weer opnieuw verrast!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Net als bij alle Smoky Eyes-trio's van Bourjois, zitten ook hier weer drie gebakken oogschaduws in, met een dubbele katoenapplicator (super zacht, al gebruik ik toch liever mijn kwasten, mama gebruikt af en toe wel zo'n applicator). Ook staat er op de achterkant van het doosje weer een handige gebruiksaanwijziging. Ideaal wanneer je nog niet zo goed weet welke kleur nou waar kan op je ooglid.
Wat ik een pluspunt vind is de kleur van de verpakking. Die is echt in de tint van de oogschaduws, die in het palette zitten, gemaakt. En dat is weer handig terug vinden in je stash, helemaal wanneer je meerdere Smoky Eyes-trio's bezit! Ook een pluspunt vind is het beschermende plastic kapje met de vorm van de bolle oogschaduws erin gedrukt. Zo heb je net een beetje meer bescherming voor je zachte poedertjes!

Photobucket

Photobucket

De pigmentatie is prima in orde (swatches zonder basis en één veeg per kleur). Wel is het zo dat er een soort overspray over de poeders zit, die vanzelf wel verdwijnt wanneer je de oogschaduws gebruikt. Die overspray zorgt ervoor dat de poeders wat minder gepigmenteerd over komen (zoals je ziet bij de donkere tint). Maar gelukkig gaat dit vanzelf weg, en houd je gepigmenteerde kleurtjes over. Ik vind ze in elk geval heel fijn!

Je betaald €12,90 voor een Smoky Eyes Trio van Bourjois. De trio's zijn verkrijgbaar in 12 kleuren. Bourjois is o.a. verkrijgbaar bij de Etos, DA, ICI Paris XL en Douglas.

Heb jij de Smoky Eyes Trio's van Bourjois al eens getest?

4 opmerkingen:

Joan zei

Oeh ik vind deze kleurtjes echt heel mooi! Niet te licht, niet te donker. Perfect eigenlijk! :D

Kelly zei

Ik vind deze kleuren ook echt prachtig, niet te heftig! Ik ga dit palette onthouden!

Jorna zei

Je moet inderdaad wel van softe kleurtjes houden om dit palette te kunnen waarderen, maar hij is zeker prachtig!

beautyforgirls zei

Ik heb de roze versie hier. Het is een hele fijne palette. Leuke kleurtjes.
Liefs, xxx