woensdag 11 mei 2011

NOTD; Catrice 'Apropos Apricot'

Photobucket

Een lekkere zomerlak is absoluut deze nieuweling van Catrice, in de kleur 'Apropos Apricot', die ik in eerste instantie links liet liggen in het schap. Het leek me niet echt een flatteuze kleur, tot ik swatches van dit lakje zag op verschillende beautyblogs (thanks chicks!). Het leek me een lieve perziklak, die je gewoon moét hebben om te dragen in de warme seizoenen. Dus kocht ik 'Apropos Apricot' tijdens de 50% kortings-actie van Kruidvat. Als 'ie dan toch zou tegenvallen dan kostte het me maar €1,25. :P

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Al met al vind ik het een fijne, niet al te opvallende lak, die je een instant 'lekker weer'-gevoel geeft. De kleur is echt zacht peachy, en dekt in 2 laagjes. Op de foto's draag ik Trind Nail Repair als basecoat, 2 laagjes 'Apropos Apricot' en een laagje INM Out The Door topcoat. Prima lak, al moet je wel van het kleurtje houden. Hij valt wel lekker binnen de pasteltrend die op dit moment gaande is!

Zou jij zo'n zachte perzikkleur dragen?

5 opmerkingen:

Kelly zei

Ik heb dit lakje ook en ik heb hem alleen nog maar geswatcht op en nagellakwiel. Ik vind het een prachtig kleurtje en ik moet hem snel op mijn nagels een keer swatchen! Hij staat je erg goed!

Jorna zei

Thanks chick! :) Ik vond het heel erg wennen, deze kleur. Heb 'm toch 3 dagen gedragen!

Joan zei

Leuk kleurtje! Alleen weet ik zeker dat het niet bij mijn huidskleur past, wel jammer!

Samantha zei

wat een mooie kleur, ga hem zeker ook even halen. prachtig

beautyforgirls zei

Deze heb ik ook <3
prachtig lakje.
Liefs, xxx