woensdag 22 juni 2011

GOSH Velvet Touch Waterproof Eye Liner

Photobucket

Eén van mijn favoriete oogpotloden is de GOSH Velvet Touch Eye Liner, die ook nog eens waterproof is. Deze oogpotloden laten gemakkelijk een streep achter die vervolgens nergens meer heen gaat. Je t'aime! Want uitlopende oogpotlood strepen zijn not so charming. Deze potloden bracht GOSH uit in een heel scala aan kleuren (waar, helaas helaas, ook alweer een deel van is verdwenen) en finishes. Good job, GOSH! Laten we deze mooie creamy potloden eens onder de loep nemen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De potloodjes komen in een mat zwart omhulsel, met een plastic 'kapje' van de potloodkleur op de achterkant. Super handig wanneer je een bepaalde kleur in je stash aan het zoeken bent. Je vind 'm op deze manier gemakkelijk. Ik heb drie kleurtjes van de Velvet Touch Eye Liners; Alligator (mijn eerste GOSH-potlood), Pretty Petrol en Rising Sun. Alligator is een prachtige groene tint die ik bijna standaard gebruik bij een groene oogschaduw-look, Pretty Petrol is, juist, petrol-blauw en Rising Sun is ene vergulde goudkleur. Alle drie de potloden hebben een metallic-achtige finish

Photobucket

De punten zijn op dit moment, as you can tell, niet heel scherp. Dat worden deze potloden wanneer je ze slijpt, ook niet echt. Daar zijn ze te romig voor. Ze zijn ook binnen no-time weer bot. Wanneer je ze slijpt kan de punt er wat vreemd uit komen te zien, maar hij klaart nog steeds z'n klusje! Deze potloodjes zijn fijn om op je onderste wimperrand te dragen. Door de romigheid kun je ze gemakkelijk 'smudgen' (vervagen) voor een smokey effect. Ik gebruik ze zelf ook graag als eyeliner (wing) op mijn bovenste wimperrand en als opfleuring van mijn waterlijn. It all does the trick! Doordat het potlood zo romig is, moet je wel opletten dattie niet in je ooghoeken kruipt. Check check, double check and you're set to go!

Photobucket
Rising Sun, Alligator & Pretty Petrol

De potloodjes geven veel pigment af en glijden echt over je huid, velvety-like! Ze zijn inderdaad ook waterproof en overleven een regenbui met gemak. Je verwijdert ze aan het einde van je dag gemakkelijk met een fijne oogmake-up remover (Rituals Awareness Eye Make-up Remover is mijn favoriet!).

Per GOSH Velvet Touch Eye Liner-potlood betaalde ik zo'n kleine €7,00. Pretty pricy voor een oogpotlood van een merk als GOSH, maar ze zijn zeker 't geld waard! De kwaliteit is prima, het kleurenscala ontzettend en ze brengen heerlijk aan. Oh ja, ze zijn ook nog waterproof! What's not to love?!
GOSH wordt exclusief bij het Kruidvat verkocht.

Wat is jouw favoriete oogpotlood?

6 opmerkingen:

Joyce zei

Looks good, ik heb zelf ook een blauwe, die ik nog nooit gebruikt heb. Word het tijd voor!

Steph zei

Ik heb er ook een aantal in mijn stash en ik vind ze heel fijn.

BeautyLoves zei

Ik heb er twee van GOSH in mijn stash zitten (vroeger vier, maar ik heb er al twee opgebruikt) en ze zijn inderdaad erg de moeite!

beautyforgirls zei

Die blauwe is heel mooi. Ik heb er ook een paar in mijn stash.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Wat een mooie kleurtjes! Ik heb nog geen oogpotlood van Gosh. Ik gebruik graag mijn Bourjois oogpotloden, en soms van Catrice een paar.

Roos zei

Ik vind vooral de brons/zilver kleurige erg mooi!