dinsdag 21 juni 2011

L'Oréal Paris 'Glam Shine Fresh' in '183 Aqua Pomegranate'

Photobucket

Een ware hype deze zomer zijn de transparante glossjes met een flashy kleurtje. Dat kleurtje zie je duidelijk in het flesje zitten, maar minder duidelijk op je lippen. Een mooie transparante gloss met fruity-tinten is een échte musthave deze zomer.
Ook L'Oréal speelde handig in op de trend en gooide de Glam Shine-lipglossjes in de make-over voor een 'Fresh'-variant. Er zijn 4 verschillende transparante glossjes op de markt gebracht (geel, oranje, blauw en deze roze).

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

De Glam Shine-verpakking is niet gewijzigt, dezelfde zandloper-vorm met dezelfde zilveren shiny dop. Ook de beroemde Glam Shine-applicator (de hartvormige) is hetzelfde gebleven. Ik vind deze flexibele applicator fijn werken, maar niet persee beter dan een gewone sponsapplictor. Geeft mij maar een kwastje in mijn gloss!
De geur/smaak is zelfs hetzelfde gebleven (echt lipstick-/lipgloss). Het enige dat L'Oréal heeft aangepakt is de formule en de transparantie.

Photobucket

Zoals je ziet geeft de 'Aqua Pomegranate' een klein hintje kleur af. Daarom heb ik ook geen lipswatch gemaakt. Je ziet dan alleen glans met een heeeeel klein beetje kleur. Mijn lippen worden net iets roziger/roder met deze gloss op. Verder geeft de lipgloss een lekker glansje en voelt ie lekker creamy aan. Hij plakt niet! Ik houd zelf meer van plak-gloss, die blijft net wat beter zitten. Maar ach, een beetje extra smeren met die mooie glossje is ook geen straf.
Al met al vind ik het vooral een basis-gloss. Wanneer je op zoek bent naar een fijne transparante gloss voor deze zomer met een fijne applicator en geur- en smaakje, dan is deze Glam Shine Fresh 'your men'. 

De L'oréal Glam Shine Fresh lipgloss kost €11,49 en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

Zou jij zo'n basic transparante lipgloss kopen?

3 opmerkingen:

LottedeJ zei

Ja, ik vind ze erg leuk! Ik zou ze alleen niet voor de volle prijs kopen. Voor een transparante gloss vind ik L'Oréal net een te duur merk! Dan wacht ik liever tot er een leuke aanbieding is :)

BeautyLoves zei

Hij ziet er wel lekker fris en fruitig uit :)

beautyforgirls zei

Hij ziet er wel fris en fruitig uit, ja. Ik zou hem best kopen bij kortingsacties ofzo.
Liefs, xxx