vrijdag 24 juni 2011

Mijn signature-parfum; Lolita Lempicka

Photobucket

Mijn signature-geur sinds jaar en dag; Lolita Lempicka! Een héérlijke geur in een nog beter flesje! Ik heb al een flacon of 7 versleten (grotere en kleinere, eau de toilette en eau de parfum) en ik keer altijd terug naar een nieuwe flacon. Ik heb 'm ongeveer een anderhalf jaar niet gedragen omdat vriendinnen hem bij mij zo lekker vonden dat ze 'm massaal zelf kochten en droegen. Ik was even uit gelempicka't ;) Tot ik laatst weer tegen deze prachtige geur aanliep, in een kortingsbak! Ik kon het niet weerstaan en kocht een 20ml (klein maar fijn!) eau de parfum, spoot hem op, and it still suits me like a jacket. Dit is écht mijn geur!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket

Lolita Lempicka is een geur die in 1997 gelanceerd werd. Lolita Lempicka wordt omschreven als een bosrijke geur vol contrasten. Een aantrekkelijk parfum die je een reis vol creativiteit en sensuatliteit bezorgt. Sounds good, toch? De geur is overdag prima te dragen, maar ook 's avonds tijdens het stappen, een etentje, of een romantische date (succes verzekerd, ik kan het weten! ;)) De geur is ontworpen voor de vrouwelijke, creatieve, romantische en vrolijke vrouw. Een fijne cocktail, als je het mij vraagt!

Photobucket

De flacon is gewoon écht prachtig! Een chique blauwe appel (in allerlei varianten; met gouden versiersels, diamantjes en donkerder en lichtblauw, afhankelijk van het type parfum dat je koopt) met een prachtig gouden (of blauw) 'stokje' die dient als verstuiver. Simply gorge!

Geurnoten van Lolita Lempicka:
Top: Aroma's van klimop en anijswater
Hart: Viooltjes en iris
Basis; Muskus, vanille, tonkaboon en vetiver

Wanneer je deze geur (nog) niet kent, raad ik je écht aan eens aan de flacon te snuffelen wanneer je in een parfumerie bent, hij is heel bijzonder en érg lekker. Ik ken geen geur die hier op lijkt!

Lolita Lempicka wordt verkocht vanaf €22,50 voor een flacon met 20ml eau de parfum. Een flacon eau de pafrum van 50ml kost €65,00. Er zijn verschillende producten met deze geur (o.a. een douchegel, deodorant, schuimbad, bodylotion en scrub (LOVE!).
Lolita Lempicka wordt verkocht bij de luxere parfumerie (Douglas, DA, ICI Paris XL, Bijenkorf etc.)
Wat is jouw signature-geur?

7 opmerkingen:

Alyssa zei

Wat grappig! Dit is ook mijn signature parfum. Op mijn werk zeggen de mannen altijd dat ik naar aardbeien ruik...haha! Laatst weer een nieuwe fles gekocht van 100ml :)

Joan zei

Haha volgens mij is dit echt de signature-parfum van veel meer mensen! Denk dat dit toch ook wel mijn favoriet is van luchtjes. Hij is heeeerlijk! :D

Maud zei

Heerlijk geurtje dit! Ik heb hem ook een hele tijd dagelijks gedragen. Mijn favoriet is Vera Wang's Rock Princess, maar ik wissel liever vaak af.

Joyce zei

Ik wil deze nog steeds graag eens ruiken! Leuk dat je echt een signature luchtje hebt en deze jou als het ware heeft hervonden.

Myrna zei

Van alle Lolita Lempicka's parfums vind ik deze het lekkerst! Wil deze nog steeds een keer gaan kopen!

BeautyLoves zei

Ik ken de geur eigenlijk niet, dus volgende keer in de parfumerie eens aan ruiken!

LottedeJ zei

Jaaaa, deze is zó ontzettend lekker! En het flesje is ook supermooi! Ik draag graag Chanel - Chance eau tendre. Dat is toch wel mijn signature parfum, zeker voor in de zomer!