donderdag 23 juni 2011

New in; O.P.I 'Turquoise Shatter'

Photobucket

Nadat ik een rondje DA (wekelijks, minstens!) gedaan had, liep ik af op een schap wat mijn hart sneller deed kloppen; O.P.I (alleen shatters, maar goed)!! In het boerengat waar ik woon! Ik moet er normaliter 35km voor in mijn VW rijden (ook geen straf, looove driving!), maar dit is wel heel fijn! Ik struinde snel en greep, in één keer, naar deze prachtige turquoise shatter, die mij heel erg aan China Glaze 'Sexy In The City' deed denken, qua kleur. Simply GORGEOUS! Dit leek me een prachtige lak voor over tropische geel- en roze-tinten, voor de zomer. Ik rekende vrolijk €13,95 af voor deze prachtige shatterlak, die ik nog niet eerder tegen gekomen was. Het schijnt, samen met een gewone blauw en een donkerblauw te horen tot de 3 nieuwste shatter kleuren van O.P.I. Kijk snel mee naar de foto's die ik maakte en naar de swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ab-so-luut prachtig, deze mooie shatter van O.P.I! Hij is qua kleur praktisch identiek aan China Glaze's 'Sexy In The City', al komt dat op de foto's niet zo goed naar voren.
Deze shatter heeft dezelfde fijne kwast als we van O.P.I gewend zijn, lekker breed en met genoeg haartjes om één keer precies genoeg lak op te nemen. De lak heeft een metallic-achtige shimmery finish met een prachtige sheen. De crackle droogt, net als andere crackle-lakjes', matte-achtig op. Een glanzende topcoat is een must voor een mooie dimensie in je lak. Swatches? YES PLEASE!

Photobucket

Photobucket

Aaaah, is het niet prachtig? Helemaal over felle kleurtjes vind ik hem helemaal summerproof. Ik lakte hem hier over 'Happy Goes Lucky' van China Glaze (geel), 'Strawberry Margaritha' van O.P.I (roze) en 'Fatal' van Essence (zwart), allemaal cream-lakjes. Ik kwaste er vervolgens een Supergloss-topcoat van de Hema overheen, voor wat extra glans. Ik geloof dat ik wéér verliefd ben... Waar houdt het op?! Haha!

De Shatter-lakjes van O.P.I komen in verschillende kleuren en kosten €13,95 per flesje van 15ml. O.P.I is o.a. te koop bij de Sephora en misschien ook in jouw DA!

Zou jij zo'n felle crackle-lak dragen?

6 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Die is echt prachtig. Ik kende dat lakje nog niet.
Liefs, xxxx

Steph zei

Heerlijk zomers lakje.

Nicole zei

hij is heel mooi!
heb zelf alleen een zwarte/zilveren (OPI) en een felle roze (china glaze) hoewel ik al die andere kleurtje sook erg leuk vind denk ik iet dat ik nog meer shatters aan ga schaffen..

Evelien zei

Met roze issie het gaafst vind ik :D

LottedeJ zei

Ik zou het wel dragen! Mooie kleur, weer eens anders dan de kleuren die je meestal ziet als het gaat om crackle lakjes. Ik vind vooral de combinatie met geel leuk, lekker knallend!

Tessabd zei

Waaw tof! ik zou het alleen moeilijk te combineren vinden. Ik wist ook niet af van deze shatter kleur!