woensdag 15 juni 2011

Nieuw in beautyland; DECLÉOR 'Body Beautiful Operation'

Photobucket

Pas geleden vond ik een erg leuk persbericht in mijn mailbox. Het mailtje ging over het merk Decléor, waar ik eerlijk gezegd nooit eerder van had gehoord. "De experts van Decléor kennen de essentie van een gezonde zomerproof huid, en vertalen deze kennis naar een lijn met uniek lichaamsproducten." Deze lijn hebben ze 'Body Beautiful Operation' gedoopt, wat veel belovend klinkt, toch? Glad, zacht en stralend zijn de codewoorden die Decléor in deze lijn heeft verweven. De lijn bestaat uit aromatische ingrediënten die zouden zorgen voor een krachtige formule met een verkwikkende uitwerking op ons lichaam.
Benieuwd geworden naar de Body Beautiful Operation-producten van Decléor? Lees snel verder!

Photobucket

Decl... Wattes?!
Decléor is een merk dat zo'n 35 jaar geleden is opgericht door een team van experts in aromatherapie, in Parijs. In de loop der jaren heeft dit team een overweldigende kennis van het plantenrijk opgebouwd door moderne onderzoekstechnieken los te laten op essentiële oliën.
De meest werkzame extracten van aromatische planten, de essentiële oliën, worden door Decléor in de huidverzorging toegepast.

In de Body Beautiful Operation-lijn bevat essentiële olie van kruidnagel en het actieve fresia extract die diep doordringen in de huid. Deze natuurlijke ingrediënten zorgen voor vertraging van de haargroei en vermindering van de zichtbare onregelmatigheden. De uiteindelijk superzachte huid en gouden gloed zijn te danken aan de essentiële olie van magnolia en het vanille extract uit Tahiti. Hydrateren, verzachten en beschermen zijn de drie stappen van de nieuwe Decléor producten voor het garanderen van een gladde huid en glanzende, gouden zomerteint. De lijn bevat 3 zomerse producten, kijk snel mee:
Photobucket
Stap 1: Crème Exfoliante Peau Neuve
Exfoliëren is een belangrijke voorbereiding voor een gladde, zachte en schone huid. Het is eigenlijk niet meer dan de dode huidcellen van het huidoppervlak verwijderen, Cleopatra deed dit vroeger al!
Na het exfoliëren voelt de huid meteen gladder en ziet je huid er direct frisser uit. De expert van Decléor hebben dit beautyritueel een niveau'tje hoger getild, met de Crème Exfoliante Peau Neuve. Deze exfoliërende bodycream helpt de dode huicellen te verwijderen en helpt ook nog eens ingegroeide haartjes tegen te gaan. De essentiële olie van moerasbloemzaad zorgt voor een hydraterend effect, terwijl de natuurlijke mix van zoete amandelen en Aloë Vera de huid verzachten en kalmeren. De huidstructuur wordt verfijnd voor een frisse gezonde huid.
Photobucket
Stap 2: Gel Double Action Post-Épilation Anti-Repousse & Hydratant
(Oké, oké, de naam belooft veel. Toch? Wat een mondvol!) Benen hebben vaak veel te verduren, vooral in de zomer! Scheren, waxen of harsen, de huid wordt steeds kwetsbaarder door al dat ontharen. Decléor geeft je benen een boost met de nieuwe Gel Double action post-épilation anti-repousse & hydratant. Deze verfrissende gel bevat een geurig Fresia extract, die in combinatie met de essentiële olie van kruidnagel zorgt voor vertraging van de haardgroei. De zuivere Aloë Vera heeft een verzachtende en hydraterende werking. Je benen voelen direct ontspannen aan en hebben een easy breasy fris gevoel. Het resultaat: prachtige benen de hele zomer lang!
Photobucket
Stap 3: Système Corps Hâle Progressif Hydratant
De natuur op zijn best! Decléor laat je zomerse teint extra stralen met de Système corps Hâle progressif hydratant. Deze verzorgende bodycrème met actieve ingrediënten uit de narcisbol behoudt de natuurlijke kleur en verlengt de jeugdigheid van de huid. Door de luchtige textuur wordt de hydraterende en mooi makende milk direct door de huid opgenomen. Een formule van sensuele essentiële olie van de magnolia en extracten van vanille uit Tahiti beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Uren zonnebaden is vanaf nu overbodig, met deze nieuwe bodycrème kom je stralend de zomer door met een egale en natuurlijke, gouden teint!

Prijs & verkrijgbaarheid:
De Body Beautiful Operation-producten van Decléor zijn verkrijgbaar bij de betere schoonheids-specialisten, wellness instituten en spa´s. (Klik hier om te kijken waar je het bij jou en de buurt kunt scoren!)

De Crème Exfoliante Peau Neuve kost €35,50 voor een flacon van 200ml, de Gel Double Action Post-Épilation Anti-Repousse & Hydratant kost €23,50 voor een tube van 125ml en de Système Corps – Hâle Progressif Hydratant kost €37,00 voor een flacon van 250ml.

Kenden jullie Decléor al?

7 opmerkingen:

Anouk zei

Voor mij ook de eerste keer dat ik van dat merk hoor, ben wel benieuwd. :)

beautyforgirls zei

Ik heb toevallig ook een artikel hierover ingeplant. Ik had er al wat op de mail over gelezen.
Liefs, xxxx

Anoniem zei

Hey there, You've done an excellent job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I'm
sure they will be benefited from this web site.

Have a look at my weblog ... facebook sex

Anoniem zei

Thanks a lot for the helpful content. It is also my opinion that
mesothelioma cancer has an very long latency interval, which means that symptoms of the disease would possibly not emerge
right until 30 to 50 years after the first exposure
to asbestos. Pleural mesothelioma, and that is the most common form and has an effect on the area across the lungs, may cause shortness of breath, chest muscles pains, along with a persistent coughing, which
may result in coughing up our blood.

Here is my web blog online speed dating

Anoniem zei

Hiya very cool site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I'll bookmark your site and take the feeds also�I am satisfied to seek out so many helpful information here within the put up, we'd like develop more techniques in this regard,
thank you for sharing. . . . . .

Stop by my website: facebook of sex

Anoniem zei

That is very attention-grabbing, You are an
excessively skilled blogger. I've joined your rss feed and sit up for in search of more of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks!

Here is my web page :: cyber sex

Anoniem zei

In accordance with my observation, after a property foreclosure home is offered at a bidding, it is common with
the borrower in order to still have some sort ofthat remaining balance on the mortgage
loan. There are many loan companies who make an effort to
have all service fees and liens cleared by the next buyer.
Even so, depending on particular programs, legislation, and state
laws there may be some loans which are not easily sorted out through the shift
of lending products. Therefore, the obligation still
rests on the debtor that has acquired his or her property foreclosed on.
Thank you for sharing your notions on this weblog.

my web page; fuck book