zondag 19 juni 2011

NOTD; Catrice '390 Easy Peasy, Lemon Squeezy!'

Photobucket

Omdat mijn vorige NOTD nogal donker en kerstig was, besloot ik jullie vandaag te verblijden met een op-en-top zomer kleurtje! Ik koos voor het licht limegroene 'Easy Peasy, Lemon Squeezy', in mijn ogen het groene zusje van de 'Apropos Apricot'-lak. Pastels zijn hot deze zomer, maar geldt dat ook voor deze bijzondere groen? Kijk snel verder voor meer foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

As you can tell, ik had iets te enthousiast met het flesje geschud voor ik hem lakte, vandaar de luchtbelletjes in de lak. :( Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Easy Peasy, Lemon Squeezy!', met Trind Nail Repair als basecoat. Ik heb de lak niet dekkend aangebracht (dan had ik denk ik 3 laagjes moeten gebruiken), omdat ik hem ging gebruiken als ondergrond voor een nailart (die jammerlijk mislukte... It's not my thing, apparently). En dat verklaard ook waarom ik er geen topcoat over aan gebracht heb. ;)
Ik vind het lakje fris en fruitig, maar ik weet niet helemaal of ik dit lakje vaak zal dragen. Ik denk van niet, stiekem. Maar hij is wel erg leuk voor frisse nailarts en effecten op je nagels.

Wat vind jij; Hot or not, deze groen?

11 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Dat lakje kende ik nog niet. Het is wel een heel mooi kleurtje eigenlijk. Ik zou hem best dragen.
Liefs, xxx

Kelly zei

Ik heb dit lakje ook meerdere keren in mijn handen gehad, maar ik vind het een net niet lakje

Joyce zei

Oeh, ik haat groen hahaha! Echt een kleur die ik ontwijk!

dreamoftomorrow zei

Ik vind hem wel mooi, misschien nog wel mooier dan Sold Out For Ever :)

Laurence (DressesAndDaisies) zei

Heel mooi kleurtje!! xx

Joan zei

Haha ik vind de naam zo leuk. Ik heb namelijk een Engels broertje (6 jaar) en als hij iets makkelijk vindt dan zegt hij 'easy peasy, lemon squeezy'. Dus daar moet ik gelijk aan denken haha! Het kleurtje zelf vind ik helaas niet zo..

BeautyLoves zei

Ik vind het wel een mooi kleurtje!

LottedeJ zei

Dit lakje vind ik wel leuk, maar elke keer als ik hem zie in de winkel laat ik hem toch liggen. Ik denk dat het inderdaad zo'n lakje gaat worden die ik dan nooit meer zou dragen, na 1 keer. Wel leuk voor nailart inderdaad!

Samantha zei

heb deze lakje ook, vind hem erg leuk

Evelyne zei

over dit lakje twijfel ik steeds of ik het wil kopen of niet, ik vind het heel mooi, maar ga ik het dragen? op de momenten dat ik dan zeker weet dat ik hem ga kopen, is hij natuurlijk uitverkocht ...

Evelien zei

Erg mooi kleurtje! Zo heerlijk zomers ^_^