dinsdag 5 juli 2011

Lovely Product: Got2B 'Oogverblindend' Shine Spray

Photobucket

Een bos glanzende manen is toch waar we allemaal van dromen? Er zijn momenteel veel producten op de markt die zorgen voor die shiny gloed op je haren. Ik draag mijn haar zelf vaak omhoog in een rommelige knot (lekker handig), en dan gebruik ik vaak haarlak om de baby-haartjes en donsjes weg te 'plakken', zodat ze mooi op hun plek blijven. Nadeel bij sommige lakken; die maken je haar dof. Deze Got2B shine spray lost dit op zonder je haar vet te maken, te verzwaren of de lak op te lossen. Ook ideaal om te gebruiken over je losse lokken (wanneer ik mijn haar in de steiltang heb gehangen, spray/smeer ik er altijd een glans-product in. Love that shine!). Oftewel; op de momenten dat je doffe haar een gezonde glans kan gebruiken, is dit Got2B 'Oogverblindend' Shine Spray-watertje ábsoluut je beste vriend! Ik was in elk geval zeer aangenaam verrast!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het flesje, met handige pompflacon, ziet er simpel maar strak en girly uit. De fles is doorzichtig (en van plastic) met knalroze details en strakke lettertypes. Me like! Less is absoluut more is sommige ( ;) ) gevallen.
De flacon kent verder weinig poespas. Het draait echt om het product, en dat is ook wel eens fijn.

Photobucket

Het shine-water zorgt voor een oogverblindende glans, zelfs in de meest droge, kroezende en breekbare bos lokken! And that's what we need! Ik heb blonde haren, een haarkleur die zo mooi is door alle lichtweerkaatsingen (door de glans). Wanneer je blonde lokken dof zijn, is het mooie ook gauw van je haarkleur af. Net als brunettes, die van dezelfde shine hun voordeel zullen moeten halen.
Eigenlijk is een mooie glanzende bos haar een must voor iedereen die van z'n haar houdt. Dit kun je gemakkelijk bereiken door een glans-shampoo en conditioner te gebruiken, maar dit watertje is nog gemakkelijker in gebruik! Je spritzt wat over je lokken heen (de verstuiver vernevelt het product lekker fijn, zo bereik je een groot oppervlakte van je haar zonder het nat te maken).
De geur is alvast heerlijk; WATERMELOEN! <3 Een heerlijke frisse, licht fruitigzoete geur die helemaal past bij de zonnige zomer die we voor ogen hebben (waar blijft het?).

Photobucket

Na gebruik zijn mijn lokken glanzend (écht op een prachtige natuurlijke manier. Van dof naar... POEF! Superrr shiny!!), glad en niet verzwaard. En als kers op de taart hangt er een heerlijke lichte watermeloen-zweem in je lokken! Dit watertje is voor mij, sinds ik het uit mijn verzameling 'op-voorraad-producten' viste, écht onmisbaar geworden! Er zit 200ml product in de flacon, waar je echt een tijdje mee vooruit kunt.
Dit product is écht een glans-water en zorgt dus niet voor versteviging, wel een tikje voor een anti-pluis effect.

Ik kocht de Got2B 'Oogverblindend' Shine Spray bij de Op = Op Voordeelshop voor een paar euro. Ik weet niet of deze spray daar nu nog verkocht wordt, maar Got2B wordt ook verkocht bij het Kruidvat, de Etos, de DA en de Trekpleister (en meer van dit soort drogisterijen). Ik kan in elk geval niet meer zonder! Absoluut een tip voor dames met dof, droog, beschadigt haar wat z'n gloss kwijt is.

Gebruik jij wel eens glans-producten?

7 opmerkingen:

Kelly zei

Klinkt goed!

Ik hou van watermeloen!
Ofja de geur dan haha

Roos zei

Oh hij lijkt me heel fijn, en wat een pluspunt dat hij naar watermeloen ruikt, ik ben gek op die geur!

Unknown zei

Ik heb deze ook en dit product is echt ideaal voor mijn droge en futloze uitziende punten. Ik gebruik hem al 2 jaar en heb meerdere flessen opgemaakt!

LottedeJ zei

Wauw, die lijkt me erg fijn! En ik ben gek op de geur van watermeloen, dus deze moet ik eigenlijk maar eens proberen!

beautyforgirls zei

Watermeloen ! YUMYUM, dat lijkt mij een heel fijn product. Ik heb vrij dun haar, dus hopelijk word het door dit spul niet al te snel vet. Maar deze ga ik zeker halen.
Liefs, xxx

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Oeh watermeloen <3 Lijkt me lekker dit product! Eens kijken in de winkels :D

Peggy Timmermans Visagie zei

En die geur...heeeeeerlijk! Ik ken deze niet maar als mijn Redken flesje leeg is ga ik deze zeker kopen!