vrijdag 1 juli 2011

New in; NailSupplies.us

Photobucket

Na een kleine week (nadat ik te horen kreeg via de mail dat mijn pakketje verzonden was) kon ik mijn negen nieuwelingen al in de armen sluiten! Wat ging dat weer lekker snel zeg! TransDesign.com heeft dezelfde service als NailSupplies.us. Fijn dat ze dat niet aangepast hebben toen ze voor een nieuwe naam en site gingen. Ik heb er weer 9 prachtige nieuwe nagellakjes bij, die ik vandaag even aan jullie wil showen in een soort van preview artikel. Mochten jullie swatches van bepaalde lakjes willen zien, dan hoor ik dat natuurlijk graag (al zullen er sowieso swatches gepost worden van sommige van deze lakjes, mijzelf kennende, haha!).

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Secret Peri-Wink-Le, Lubu Heels, Heart Of Africa, Senorita Bonita & Wild At Heart

Photobucket
Mermaid's Tears, Rumple's Wiggin', Planks A Lot, Untamed Luxury

Ain't they pretty?! Veel pastelletjes (groen, lavendel en paars) en 3 donkerdere kleurtjes, dus. Ik kan alvast niet wachten om mijn nieuwe vriendjes te gaan lakken! Natuurlijk had ik mijn nagels net in een verse laklaag gezet toen mijn pakketje werd afgeleverd, dus ik zal nog eventjes geduld moeten hebben, haha.

Welke nieuwe lakjes scoorde jij de afgelopen tijd?

12 opmerkingen:

Kelly zei

Ik vind de onderste 4 het mooiste!

Ik heb als laatst de circus glitter topper van Essence gekocht, mijn nagels zijn nu nog heel kort, dus ik heb niet zo veel lakjes, nog niet..

LottedeJ zei

Wat een prachtige kleurtjes! Ik wil ook graag wat meer OPI lakjes proberen :) Ik ben benieuwd naar een swatch van Lubu Heels!

Joyce zei

De pastelletjes zijn enig!

BeautyLoves zei

Mooi, mooi! Heb je veel om naar uit te kijken :)

beautyforgirls zei

Wat een mooie kleurtjes <3
Liefs, xxx

Suz zei

ik vind het nadeel dat verzenden daar zo duur is, want zou graag eens bestellen! lijkt me echt een snoepwinkel haha!

Jorna zei

Absoluut snoepwinkel-style! Haha. $20,00 ja... Is redelijk aan de prijs, maar dan heb je alsnog redelijk goedkope lakjes en een hele goede service.

Elien zei

De kleurtjes van OPI zijn mooi!!

Laura zei

Oh, wat een mooie lakjes! Ik vind de lila/paars-kleurige lakjes van OPI het meest pretty. Ik heb de laatste tijd vooral Essence Colour&Go lakjes gekocht. Ook in pasteltinten.

Nicole zei

hele mooie lakjes!

Evelien zei

Wauw, erg mooie bestelling! Vooral die groene van OPI is moooooi <3

Roos zei

Wauw, er zitten super mooie kleuren tussen. OPI heeft altijd van die mooie nagellakken!