donderdag 14 juli 2011

NOTD; China Glaze 'Senorita Bonita' (Island Escape)

Photobucket

Voor de zomer bracht China Glaze de tropische Island Escape-collectie uit. Voor mij zaten hier weinig interessante kleurtjes bij. Ze waren mij te off-coulered (rare groen, blauw en geel), niet zo mijn ding. Welk lakje ik wel erg mooi vond, maar die ook datzelfde 'rare' in de kleur heeft, is het felpaarse 'Senorita Bonita'. And let me tell you, deze mooie dame is behoorlijk cameraschuw! Toch heb ik mijn best gedaan om deze prachtige lak zo kleurecht mogelijk voor jullie vast te leggen.

Photobucket

Photobucket

Senorita Bonita is een magenta-paarse lak met rode ondertonen. In de lak dwarrelen vlokjes blauw, fuchsia en goud. Superrr prettehhh! Echt een unieke lak, die praktisch licht geeft in de fles en op je nagels. Ik zou niet weten welke lak hierop lijkt. Way to go China Glaze!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik heb de kleuren van de foto's iets rijker gemaakt. Deze lak is echt een bitch om te fotograferen, de kleur komt wel dichtbij de werkelijkheid nu, maar dat knallende, lichtgevende wordt nog steeds niet heel goed weer gegeven. De kleur is nog meer magenta dan paars, in het echt. Ik draag op de foto's 2 laagjes 'Senorita Bonita' op Trind's Nail Repair (als basecoat) en met een topcoat van Rimmel London (die me trouwens erg goed bevalt, de Pro Super Wear-topcoat. Heeft ook een heel fijn breed kwastje!).

Wat ik echt prachtig vind aan deze lak, is de vibrant basis met de goed zichtbare vlokjes (ja... Shimmers zijn het niet, en glitters ook niet. Haha!) in allerlei kleuren. Deze lak doet gewoon bijna pijn aan je ogen!

Welke lak draag jij momenteel?

11 opmerkingen:

Peggy Timmermans Visagie zei

Paars! Ik ben al helemaal fan! Ik draag nu een Chanel grijsachtige tint met paarse gloed.

Jorna zei

Must be Paradoxal? ;) Nice!

Anoniem zei

It looks a lot like Essence Dress to Party!

Suz zei

hij lijkjt me ook heel mooi.. zo'n lakje zie je niet zo vaak!

Kelly zei

Prachtig kleurtje! Ik draag nu welcome to the jungle van Catrice. Ik heb net je lippenstift ontvangen! Dank je en hij is prachtig!

Lotte zei

Wauw, mooi lakje! Ik draag op het moment niks, maar ik wil H&M deap see opdoen..

Nail-Gloss zei

Heel mooi kleurtje!

beautyforgirls zei

Wat een mooi lakje <3
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Mooi zeg! Heel apart kleurtje. Ik draag op dit moment I Scream Peach van Catrice.

Evelien zei

Heel mooi kleurtje!

Nicole zei

heel mooi kleurtje!\heb nog staan twijfelen om deze te kopen, maar benuiteindelijk voor papaya punch gegaan..