donderdag 28 juli 2011

SLEEK iDivine palette in 'Curaçao' & Pout Polish in 'Bonaire' (Carribean LE)

Photobucket

Gisteren werd mijn Sleek Makeup-pakketje bezorgt! Ik was superrr nieuwsgierig, omdat ik nog nul ervaring heb met dit, op dit moment hardstikke populaire merk. Zou het dan écht zo goed, fijn, gepigmenteerd en tof zijn voor zo'n mini prijsje?
Mijn pakketje van Alice & Jo Havesentials pastte door de brievenbus (Hoera, want ik was de hele dag werken!), en hing hier dan ook half door (thanks Mister Mailman!) toen ik thuis kwam. Ik denk omdat er een groot 'BREEKBAAR!!!'-plakband rondom de enveloppe zat.
Anyways, het eerste palette wat ik graag aan jullie wil laten zien, en wat stiekem de nummer 1 reden was om Sleek te gaan ervaren, is het Curaçao-palette uit de Carribean collectie. Uit diezelfde collectie bestelde ik ook mijn eerste Pout Polish in de kleur 'Bonaire', een knallende oranje balm! Eigenlijk wilde ik de knallend oranje blush uit deze lijn ook graag (leek me heerlijk op een bruine toet!), in 'Aruba', maar deze was uitverkocht op 't moment dat ik bestelde. Kijk snel mee naar het oogschaduwpalette en de lipbalm!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De palettes worden geleverd in mooi versierde kartonnen doosjes! Super leuk. Het staat verzorgt en het werkt ook nog eens mee tegen de breekbaarheid wanneer de producten op de post gaan. De doosjes hebben de versiering van de collectie, jammer dat die niet ook op de palettes zelf gedrukt staan! Deze zijn namelijk helemaal (mat) zwart met in glimmende grafitti-letters 'Sleek Makeup' erop, en in dit geval de naam van het palette en de LE waar 'ie uitkomt. Ik ben trouwens aangenaam verrast door het formaat van de palettes. Op internet ziet altijd álles er groter en lomepr uit, maar deze palettes zijn hardstikke handzaam (zo geschat een cm of 17 breed en 9cm hoog). Super ideaal omdat ik vaak reis en grote palettes dan niet heel graag met me mee zeul (al doe ik het toch nog wel eens, haha). Er zit ook een handige, brede, spiegel in de deksel van 't palette en er zit een duo-applicator bijgesloten. Handig voor 'on-the-go!'
Op de achterkant van de palettes vind je de naam van het palette (handig wanneer je meerdere Sleek palettes in je stash hebt!). En dankzij de opdruk op de doosjes en het palette kwam ik erachter dat de oogschaduw op minerale basis is. Hoera! Dat wist ik niet.

Photobucket

De kleuren hebben allemaal een naam (Oh heerlijk vind ik dat! 'Ik smeer nog even wat 'Green Martini' op mijn ogen, hoor!'), die wordt aangegeven op een doorzichtig velletje. Ik dacht, gezien de foto's op internet, altijd dat dat velletje in het palette verwerkt zat (dat 'ie er vast in zat en 'omhoog klapbaar' was, ofzo. Is dat gek? ;) Ik heb ze nu op het spiegeltje gezet, zo kan ik de kleurnamen wel zien, maar ook bij de e/s met mijn kwast. ;)

Photobucket
Oh aren't they pretteeeeeh?! Zo lekker knal!

Photobucket
Van l-r, rij 1: Tequila Sunrise, Martini, Blue Hawaiian
Van l-r, rij 2: Apres Midori, Blue Lagoon, Purple Haze

Photobucket
(Die rasta-kleurtjes! Dat lijkt echt te gaaf zo samen! :P)

Van l-r, rij 1: Bloody Mary, Screwdriver, Green Iguana
Van l-r, rij 2: Green Martini, Singapore Sling, Espresso Martini

As you can tell... There's a whoooole lotta alcohol aboard! ;) Geweldig gekozen, die kleuren en namen. Het doet echt Caraïbisch aan! Op naar de swatches (zonder basis en droog aangebracht) die minstens zo indrukwekkend zijn:

Photobucket
Tequila Sunrise, Martine, Apres Midori, Blue Lagoon, Blue Hawaiian, Purple Haze

Photobucket
Bloody Mary, Screwdriver, Green Martini, Singapore Sling, Green Iguana, Espresso Martini

Like... OMG! En dat voor nog geen ACHT EURO??!?! I'm blown-away! Tuurlijk, de swatches op internet zien er prachtig uit, maar wanneer je het zelf uittest... Echt. Unbelievable! Wat ik heel fijn vind aan 't palette is de goede mix tussen shimmer, matte en zelf een glitterje in de oogschaduw. Een combinatie in een ooglook met verschillende finishes rockt de pan namelijk uit. Good job, Sleek!
De oogschaduw is SUPER STERK gepigmenteerd (ik kreeg de swatches bijna niet weg met water en zeep...) en ze brengen aan als boter wat een poosje in de zon gestaan heeft; heavenly! Zacht, maar niet brokkelig, just how I love my shadows! Ik ben heel erg te spreken over dit tropische palette van Sleek, as you can tell! ;)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Is dat tropisch of niet? Oranje is helemaal hot dit seizoen; op je nagels, lippen, wangen én ogen. Sleek speelt hier handig op in met deze Pout Polish in de kleur 'Bonaire'. Een prachtige, knaloranje lipbalm met SPF15 (!). De balm komt in een te cute potje met een mooi versiert dekseltje.
Wanneer je het potje opendraait komt de vanille-geur je al tegemoet! Niet de MAC-like-vanille, maar meer de vanille die je vindt in geurkaarsjes. Gelukkig heeft de PP alleen de geur en niet de smaak, en ook de geur vervliegt vrij vlotjes. Ik houd van vanille, maar ik kan me voorstellen dat je dit net een tikje too much kunt vinden.
De substantie van de Pout Polish is zacht en jelly. I love! Een stukje dunner dan de TLC's van MAC waarmee ze vaak worden vergeleken. Ze maken mijn lippen heerlijk zacht en ze blijven redelijk goed op hun plek. De glans van de balms is ook delic!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Gelukkig (of... Nou ja! ;)) is de kleur op je lippen niet zo knal als op het potje. Hij laat precies genoeg kleur achter om wel iets aanwezig te zijn, en verder vooral lekker te glanzen en je lippen te hydrateren. Me likey!

Ik ben dus super enthousiast over het palette en de pout polish, oftewel; mijn eerste Sleek ervaring kan met een tien en een griffel bekroont worden! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mijn oogschaduwpalette. Verwacht dus zeker af en toe looks met deze beauty, hier op Fabulously-Beautiful!

Sleek Makeup is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.nl, AliceJoHavesentials.nl en Enchantra.nl. Ik bestelde mijn producten bij Alice & Jo Havesentials, en dat was prima qua snelheid, verpakking en verzending. Ik betaalde voor het iDivine oogschaduwpalette €7,25 en voor de Pout Polish €6,50.
Waneer je ook iets uit de Carribean collectie op het oog hebt, zou ik snel zijn. De collectie is zéér gewilt en maar tijdelijk verkrijgbaar! Enne... Ik heb een nieuw favoriet budgetmerk. Bij deze!


Heb jij al iets uit de Carribean collectie van Sleek gescoort? 

11 opmerkingen:

Germa zei

Ziet er super uit!

bianca zei

Super mooie palletje heb je gescoort zelf heb ik maadag wat besteld bij enchantra het oh so special palletje van sleek en ben er super benieuwd naar voor mij is het ook me eerste palletje van dit merk,
heel veel plezier ermee
x

NailGloss zei

Mooi palette

Selina zei

Ik vind het palette zo ontzettend mooi! Ik zit helaas in een No Buy periode maar goed,... Hij is echt prachtig!

Unknown zei

Ik vind Sleek ook echt een heel goed budget merk! Die nieuwe LEs bestel ik meteen!

Fashionisaparty.com (Suz) zei

vind deze collectie ook helemaal super :D!

Nicole zei

het palette vind ik erg mooi, de pout polish iets minder, iets te oranje, ben meer voor de peachy kleuren als het om lipproducten gaat..
(of roze en rood, maar da tlijkt niet eens op oranje :P)

Jorna zei

Voor mij is het ook even wennen. Ik heb het eigenlijk express gedaan, eens een keer geen roze. :P

beautyforgirls zei

Die palette is zo mooi <3
Liefs, xxxx

Samantha zei

hele mooie palette. prachtige kleuren

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Wow, mooi palette! Die pout polish is ook zooo moio, geeft een mooi kleurtje af ook! Van deze collectie heb ik de blush, alleen vind ik hem iets te oranje naar m'n smaak, dus gebruik hem eigenlijk nooit..