zondag 3 juli 2011

Tag: How Much have You Changed?

Deze tag heb je waarschijnlijk al op een aantal blogs voorbij zien komen. En terrecht, want hij is hartstikke leuk! Ik kreeg de tag van Lotte, thanks chick! Tof!

De inhoud van de tag:
1. Post een foto van jezelf van een tijdje terug en een foto van hoe je er nu uit ziet.
2. Tag who you like

Let's get it started! ;)

Photobucket
Somewhere around 2004

Ik was, zoals ze dat noemen, een alternatief meisje. Dat uitte zich in het anders kleden, rare haren en bizare stunts (graffiti, mijn eerste jointje etc.). Ik was toen 15 jaar, en genoot volop van het leven buiten school om. Ik had één hele goede vriendin (nog steeds mijn bestie) en een stel leuke vrienden.


Photobucket
Vanaf 2005/2006 (behalve rechtsboven, die is denk ik van 2007/2008)

Een paar foto's gemaakt in Gambia, en een paar gewoon in Nederland. Ik had nog steeds mijn rare haren en zwart omrande eyeliner-ogen (mijn signature-look!) ;). Hier was ik een jaar of 16/17. Ik was toen pas begonnen met mijn opleiding SPW 4, woonbegeleider.

Photobucket
2008/2009

En... toen was ik verloofd! In 2008 verloofde ik me met Lamin na zo'n anderhalf jaar verkering. De foto's in het gebloemde jurkje en in de zebra-rok zijn van die dag zelf. De dreads waren eruit (3 dagen kammen met een vork, mijn mama, ik en een vriendin) en mijn haar was donkerbruin! Ik liet er zelfs lichtere plukjes inzetten. Vanaf hier begon ik een beetje met mijn transformatie richting het 'normale'. Ik was het zat dat, zelfs wanneer ik een net pakje aan had, ik door mijn haar er nog steeds alternatief uitzag. Die periode had ik nu wel gehad. Ik heb mijn dreads bijna 3 jaar gehad.

Photobucket
2010/2011

En dit ben ik nu! Ik besloot mijn haar te blonderen wat bij de kapper gebeurde in kleine stapjes (highlights, ontkleuren jekenthetriedeltje wel!). Ik heb heel lang getwijfeld over blonde lokken, ik was bang dat het me niet zou staan (ik was aan rood en donker gewend), maar ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb! Het staat zoveel zachter in mijn gezicht. Ik heb op dit moment geen plannen om het allemaal anders aan te pakken qua haar en uiterlijk. Ik ben heel blij met wie ik nu ben. ;)

Ik tag de volgende dames:

En wanneer jij de tag ook over wilt nemen; go ahead! Zo'n reisje terug in de tijd is hilarisch! :)

Ben jij veel veranderd in de afgelopen jaren?

14 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Een heel verschil! Het blonde staat je zeker goed!

Samantha zei

wat leuk om te zien, en wat een verschil zeg

Joyce zei

Het blonde staat je echt hartstikke goed!

Anoniem zei

Ik vind blond je erg leuk staan, maar ik denk dat ik rood het mooiste vond, dreads stonden je ook erg leuk zeg!
Maar ik vind dat super, koele, lichte blond je ook erg mooi staan. Als ik zwart moest inruilen...

Joan zei

Oh wow jij bent echt veel veranderd, heel leuk om te zien!
Ik vind het blonde je het mooist staan! :)

Nicole zei

heel leuk om te zien! Hoewel ik het rode haar en de dread erg leuk vind staan, vind ik het blonde haar echt het mooiste bij je staan :)

Evelien zei

Wow jij bent veranderd! Ik herkende je gewoon eerst niet.. ik vind het blonde je echt heel mooi staan! Leuk om te zien :)

Maud zei

Heel leuk om te zien! Ik vind zowel het rode als blonde je goed staan.

Peggy Timmermans Visagie zei

Wow! Wat een enorm verschil! Ik vind je met je blonde haren ook wel leuker eigenlijk.

beautyforgirls zei

Wauw, wat een enorme verschillen allemaal. Heel leuk om dit te zien.
Liefs, xxxx

Charlotte zei

Ah, zo herkenbaar dat van alto naar stylish dame! Ben er zelf ook zoeen :) Maar dat rode haar stond je ook heel mooi hoor!

Elien zei

je bent echt sterk veranderd!!!

Jorna zei

Hahahaha, wat een leuke comments, meiden! Thanks! Grappig hoe je verandert in de jaren, en vooral ouder, wijzer en volwassener wordt. :P

LottedeJ zei

Wow, wat leuk om te zien! Je bent echt onwijs veranderd qua iterlijk, haha. Grappig om te zien! Ik vind de blonde haren je het beste staan inderdaad :)