maandag 1 augustus 2011

Shoplog Kruidvat (met Taft, Catrice, Essence & Hair Essentials)

Photobucket

Afgelopen week sjeesde ik de Kruidvat in Stadskanaal binnen, een andere 'stad' waar ik zo'n 2x per week te vinden ben voor mijn werk. Ik hoopte daar wél de 50's Girls Reloaded-collectie van Essence te spotten, want hier in Winschoten (waar ik woon) ligt 'ie nog steeds niet in de schappen... In Stadskanaal trof ik een geplunderd 50's Girls Reloaded-schap aan met een kapot gedrukte peachy-lipstick, 2 nog intacte rode lipsticks en alleen nog de loose powder. Die nam ik dus mee! Jammer, ik had ook graag de rode en blauwe nagellak gescoort en een niet gehavende peachy-lipstick. Misschien komt 'ie uiteindelijk nog bij in de winkel hier... Ik scoorde nog meer, trouwens! Klik snel door!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mijn moeder zette vroeger wel eens papillotten bij me. Niet met van deze gummy papillotten, maar met stroken katoen (oude hoeslakens, bijvoorbeeld) en een grote pot gel. Laatst las ik er weer eens over, en het begon toch weer te kriebelen! Ik kocht direct twee pakjes, in totaal heb ik er dus 24. Geen idee hoeveel ik er nodig heb, maar dan heb ik in elk geval een pakje op reserve, if it might be nescacarry ;). De gellac van Taft kocht ik al eens eerder, maar die wil ik dan gaan gebruiken ter versteviging van de krullen voor de papillotten en na. Ik ben benieuwd of dit fijn werkt.
Ik scoorde dus de 'Ahoy!' Translucent Powder uit de Essence 50's Girls Reloaded-LE, en ook de lipstick in de rode kleur, 'Back To The 50's', ging mee naar huis.
Ik scoorde daarnaast nog een flesje Catrice nagellak in mijn lieeeeevelings nagellakkleur EVER 'Sold Out Forever', omdat deze o.a. uit het assortiment gehaald wordt. Een back-up, dus. ;) Ik betaalde er de volle pond nog voor (vaak worden ze met 50% afgeprijsd, de lakjes die eruit gaan), maar dat vind ik niet erg. Het schap was nu nog goed gevuld. ;)

Wil jij nog iets scoren uit een bepaalde Limited Edition, of ga je nog een Catrice-lakje scoren (of als nieuwkomer in je stash, of als back-up) die uit het assortiment gaat?

7 opmerkingen:

Germa zei

Leuke producten! Die rode lipstick is ook erg mooi. Wat vreemd dat al die kruidvat's niet gelijk lopen. Hier bij de kruidvat is het essence en catrice schap al 2 weken 50%, en de 50 girls reloaded is staat er al niet meer, en ook staat er de nieuwe Gosh eyeshadows die officieel pas in oktober uitkomen. Zo vreemd! Hier zouden ze eigenlijk afspraken over moeten maken. Die papilotten heb ik ook, werken goed. Maar je moet wel zorgen dat je haar niet te nat is als je ze indraait, anders is het nog nat als je het er de volgende dag uit haalt. Het werkt beter als je haar vochtig is. Nu moet ik zeggen, dat ik zelf dik haar heb. Dus met dunne haren kan het natuurlijk anders zijn.

Jorna zei

Ja apart he? Ik vind het ook nergens over gaan! Dan moet ik maar eens even naar Pekel komen, hahaha! ;) En daar een blikje werpen op de schappen. ;)

Thanks for the tips!

LottedeJ zei

Leuke shoplog! Ik heb de losse poeder van Essence ook, en ik ben er heel blij mee! Ik ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden ;)

Inge zei

Leuke aankopen! Wat jammer dat het LE vak zo geplunderd was! Misschien kun je de nagellaks nog ergens anders vinden? :) Ik heb zelf ook dat kleurtje van Catrice gekocht omdat het weg gaat, ik wilde het al een tijdje hebben maar kocht steeds toch liever iets anders, maar nou hij weg gaat moest ik hem wel kopen! Ik wil verder ook nog het blauwe lakje Up In The Air hebben maar dat was hier steeds uitverkocht :(

Kelly zei

Leuke aankoopjes! De lipstick van Essence is erg fijn! Ik heb de beide lipsticks al gescoord! Ik denk niet dat ik nog een lakje van Catrice ga scoren, ik gebruik ze erg weinig!

Joany zei

Ik heb de LE ook nog niet gezien bij onze Kruitvat, maar gelukkig woon ik er maar twee straten vandaan dus schiet dagelijks even binnen om te kijken of ze er al zijn.

curaa97 zei

Superleuke producten!
mooie foto's heb je gemaakt.
Ik ga ook zeker nog een paar lakjes van catrice halen.

xx

ikvolgje.