vrijdag 5 augustus 2011

Tip: Kleurondersteunenende shampoo's en conditioners van de Action

Photobucket

Kleurondersteunende shampoo's zijn niet nieuw meer. Merken als Andrélon en John Frieda hebben ze alweer een aantal jaren in hun assortiment. Deze producten zijn bedoeld om natuurlijk, of gekleurd haar in een bepaalde teint qua kleur op te frissen en te verhelderen. Als extraa'tje tussen de verfbeurten door, of wanneer je natuurlijke, ongekleurde haar, wel een beetje extra 'umph' kan gebruiken.
Toen ik laatst bij de Action was, liep ik ook even door de gangpaden met verzorgingsproducten. Even lekker snuffelen! Ik kwam daar deze 'Blonde Lightening' shampoo en conditioner tegen (naast flacons voor rode en bruine lokken). Ik besloot dit duo mee naar huis te nemen, want als blondine zijnde kún je niet zonder kleurondersteunende producten onder de douche!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Fijn vind ik dat altijd, dat merken als Hegron (Action) kopietjes maken van duurdere producten, zodat mensen die niet zo diep in de buidelijk kunnen of willen tasten voor een bepaald product, gemakkelijk iets soortgelijks vinden bij de Action. Daar is natúúrlijk over nagedacht. ;)
De producten van John Frieda heb ik best veel gebruikt (de normale blond-shampoo en conditioner, niet de oplichtende versie, net als deze) toen ik net blondine was. Heerlijke geur had dat goedje en het zat ook verpakt in zo'n 250ml-tube. Je kunt dus wel écht zien en ruiken dat deze Action-zus geinspireerd is op John Frieda's kleurondersteunende shampoo's en conditioners.
Het grote verschil is dat je voor deze Hegron producten per flacon maar €1,49 neerlegt, waar dat voor John Frieda, in een reguliere drogist, op kan lopen tot €9,00 (!!) per flacon! En dat is mooi meegenomen toch? :D

Photobucket
Substantie van de shampoo

Photobucket
Substantie van de conditioner

Ik gebruik altijd een shampoo en een conditioner, en één keer in de zoveel tijd doe ik ook een masker in mijn puntjes. De combinatie van deze Action-producten maakt mijn haar glad, fris van geur, zacht, gemakkelijk doorkambaar en ontklit (en dat mag een wonder heten!), en geeft mijn blonde lokken een prachtige glans. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en geven mijn haar inderdaad iets van een lichtere look. Verwacht niet dat je van geelblond ineens naar platinablond zult gaan door deze shampoo, maar het helpt je lokken wel een stukje mee dat doffe en gelige wat op te heffen. Om echt het geel effect uit je blonde manen te halen, zul je een zilvershampoo moeten gebruiken. Daar over schrijf ik later meer, want ook daarvan heb ik een budgettopper ontdekt! Stay tuned. ;)

De Blonde Lightening Shampoo & Conditioner (en de varianten voor rood en bruin haar) van Hegron zijn te koop bij de Action en kosten per tube €1,49. Zeker de moeite waard voor budgetbabes!

Gebruik jij wel eens kleurondersteunende producten?

6 opmerkingen:

Carola zei

Wat een fijne budget tip, ik ben dan wel geen blondine maar zal eens kijken wanneer ik weer in de action ben.

Kelly zei

Wat een handige tip! Dit scheelt inderdaad echt wel veel geld. Ik ga ze van de week ook even halen!

BeautyLoves zei

Ziet er goed uit en wat een fijn prijsje!

beautyforgirls zei

Zeker niet duur, zit er ook goed uit. Zelf gebruik ik dit niet.
Liefs, xxx

Inge zei

Ik heb de Curl versie hiervan gekocht nog niet uitgeprobeerd maar dit klinkt al goed!

Jorna zei

@Inge; Oh, die heb ik dan weer niet zien staan. Goed dat ze ook iets hebben voor krullend haar!

Ik zag gisteren in de Kruidvat en producten van John Frieda staan. Een €8,99 per tube, inderdaad. Al zou je ze bij een voordeeldrogist (Op=Op, Prijsmepper e.d.) goedkoper kunnen scoren. Dat deed ik zelf altijd. ;)