woensdag 19 oktober 2011

Catrice Mono Eyeshadow in '410 C'Mon Chameleon!' (duochrome!) + simpele look

Photobucket

Toen ik deze kleur in één van Vera Camilla's filmpjes (@Kruidvat Persevent) voorbij zag komen, wist ik dat ik mijn ogen open moest gaan houden in de Kruidvat. Ik koop eigenlijk nooit meer mono oogschaduws, maar voor apart kleuren van goede kwaliteit wil ik graag een uitzondering maken.
Dat deed ik inderdaad voor deze '410 C'Mon Chameleon!', één van de nieuwe kleurtjes die Catrice deze maand toevoegde aan de Absolute Eye Colour mono e/s. Ik heb hier al een aantal van, en qua budget oogschaduws zijn dat absoluut de fijnste en gepigmenteerdste oogschaduws die ik ken. Deze nieuwe aanwinst is een bruine kleur met een blauw/groene gloed. Hij doet mij denken aan swatches die ik zag van MAC's Blue Brown (pigment), maar hij wordt ook volop met MAC's 'Club' oogschaduw. We have a winner! Kijk je mee naar deze bijzondere oogschaduw?


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
In natuurlijk (koel) licht.

Helaas werkt het weer nog steeds niet heel erg mee voor goede belichting van de foto's...
'C'Mon Chameleon!' is in het ene licht bruin en in het andere licht heeft de bruine poeder een groene/blauwige look. I LOVE! Een duochrome oogschaduw, hoe vet! Deze kleur is perfect voor op het bewegende ooglid wanneer je haast hebt. Door het duochrome-effect lijkt het alsof je meerdere kleurtjes hebt gebruikt. Hij is verder niet té aanwezig, en dat is voor sommige ladies misschien ook een pluspunt.
De oogschaduw is lekker zacht, goed gepigmenteerd en van de goede kwaliteit die we inmiddels gewend zijn van Catrice. Op naar de swatches!

Photobucket
Pretteh! <333

En omdat ik natuurlijk doodnieuwgiergig was naar hoe deze oogschaduw er op het oog uit zou zien, heb ik, snel voor mijn werk aan, een simpele one-colour look gemaakt met dit prachtige poedertje. Ik gebruikte alleen de 'C'Mon Chameleon' op mijn hele bewegende ooglid en onder mijn wenkbrauw bracht ik 'Shroom' van MAC aan als highlighter.

Photobucket

Ohhh, I love this! Ik vind dit echt een hele mooie oogschaduw! Een fijne toevoeging aan mijn stash. :) En dan te bedenken dat dit kleurtje voortkomt uit een lijn oogschaduws van een budgetmerk. Dat zie je er absoluut niet aan af. Fijne kwaliteit en en hele mooie apart tint!

Catrice Absolute Eye Colour Mono's kosten €2,79 per stuk. Ze worden verkocht bij de Trekpleister en Kruidvat en er zijn 30 verschillende kleuren (met verschillende (matte, shimmery, glitters, duochrome) finishes).

Heb jij Catrice oogschaduws in je stash? Welke?

12 opmerkingen:

Paola zei

Mooie kleur! Ziet er goed uit!

Nail-Gloss zei

Deze kleur is heel mooi, heb hem ook!

Selina zei

Mooie kleur!! Ik heb een aantal Catrice mono's liggen en denk dat het weer eens tijd wordt om ze te gebruiken :)

beautyforgirls zei

Ik vind het echt een prachtige kleur. Ik hou van bruin tinten, deze ga ik ook even opzoeken als ik een keer bij de kruidvat ben.
Liefs xxx

Samantha zei

heb de kleur ook en hij is prachtig

Germa zei

Super mooi kleurtje!

Nicole zei

hij is echt heel mooi! heb hem zelf ook, maar vind hem toch nog wat lastig te combineren..

Morgaine zei

Heel gaaf, misschien toch maar eens kijken.....

Joany zei

Wat een mooie oogschaduw. Echt heel bijzonder dat duochrome effect. Ik ga deze zeker ook nog eens opzoeken :P

KimsKie's Nails zei

Mooi kleurtje dit!! Staat je goed!

Anoniem zei

mooi kleurtje, nu wil ik hem ook haha

Kelly zei

Wat een mooie kleur! Ik wil deze ook echt nog hebben!