donderdag 13 oktober 2011

NOTD; China Glaze 'Wagon Trail' (Rodeo Diva 2008)

Photobucket

Na 'Lubu Heels' is het tijd voor een andere duistere China Glaze-lak, die ook perfect voor Halloween zou kunnen. 'Wagon Trail' (uit de 'Rodeo Diva' collectie van 2008) stond ook al een hele tijd tussen mijn stash te verstoffen en ik vond het gisteren echt tijd om hem eens op te kwasten. And oeh, it's sooo pretteh! <3 Een mooie donkere (Zwart? Wat voor kleur de basis écht heeft vind ik lastig) lak met olijfgroen-/gouden shimmers. Lekker herfstig dus! Kijk je mee naar meer foto's van deze beauty?Photobucket
Daglicht

Photobucket
Daglicht

Photobucket
Kunstlicht (zonder flits)

Photobucket
Kunstlicht (zonder flits) (ooooh, kijk nou! <3)

Photobucket
Flits

In gewoon daglicht zonder een sprankje zon is de lak weinig boeiend, maar hij heeft een betoverende shimmer in de basis die je gewoon steeds MOET opzoeken en bekijken. Super pretty! Toen de Catrice 'Papagena' collectie uitkwam en ik het lakje 'Welcome To The Jungle' (kijk hier voor het artikel) kocht en swatchte, kwam deze me verdacht hard bekend voor. Dit is gewoon een dead-on-dupe van China Glaze's 'Wagon Trail'!! Mocht je die Catrice-lak nou gemist hebben en hem toch errug mooi vinden, ga dan voor deze van China Glaze
Ik draag op de foto's Trind's Nail Repair als basecoat, 2 laagjes 'Wagon Trail' van China Glaze en een topcoat van Rimmel London.
'Wagon Trail' lakt heerlijk snel, streeploos en dekkend. De substantie is niet te dik en niet te waterig, en brengt prettig aan. I'm a fan!

Is dit een kleur die jij zou dragen?

5 opmerkingen:

Nicole zei

mooi lakje, heb zelf welcome to the jungle van catrice :)
al heb ik toch het idee dat die van catrice ietsjes lichter is.. ?

Selina zei

Ik heb welcome to the jungle liggen en die is zooo mooi! Maar deze van CG is ook een beauty! Echt een kleur voor de herfst!

Joany zei

Wauw, wat een mooi kleurtje zeg!

beautyforgirls zei

Wat een mooi en apart kleurtje. Ik vind het wel wat.
Liefs, xxx

Paola zei

Superleuk kleurtje! Echt leuk voor de herfst!