dinsdag 11 oktober 2011

Parfum-tip: H&M 'Sugared Fig' Bambi EDT

Photobucket

Ik schreef er al over in het artikel van de Bambi-nagellak van de H&M, de eau de toilette uit diezelfde lijn. De geur heet 'Sugared Fig', en komt in een mat glazen zachtroze flesje. Op de voorkant staat dezelfde schattige tekening als op de nagellak. Cute! Ik kocht afgelopen zomer voor het eerst een geurtje bij de H&M, dat was een frisse zomergeur. Deze 'Sugared Fig' is meer geschikt voor de herfst omdat 'ie echt wat zwaarder en zoeter is. Er is verder echt nul te vinden over dit geurtje op internet, dus ik zal mijn best doen hem zo goed mogelijk te beschrijven! Lees verder...


Photobucket

Photobucket

Photobucket

De geur is zoet, best een beetje zwaar, maar heeft ook een erg 'clean' karakter. Hij geeft me het 'ik kom net onder de douche vandaan'-gevoel. Een prima geur voor overdag naar school of naar je werk. Hij zou ook goed kunnen wannee rje op date gaat of gaat stappen. De geur is vrouwelijk en ik vind hem gewoon erg lekker! Sinds ik 'm kocht heb ik hem al regelmatig opgespoten (vriendinnetjes die langskwamen werden er ook wild van!). Een hele draagbare geur vind ik het!

Photobucket
Samen met de nagellak 'Pink Skies' uit de Bambi-lijn (zie hier voor het artikel)

Zoals ik al schreef is er op internet helemaal niks over deze EDT te vinden. :( Jammer! Ik had jullie graag meer verteld over de geurnoten.
Goed idee om dus gewoon de H&M even in te stappen, afdeling verzorging, en ├ęcht even te sniffen! Hij is goddelijk! En het allerleukste is nog... Dat hij maar €4,95 kost!!! Je krijgt dan een flesje met een inhoud van 30ml. Prima te doen toch?! Mocht je nog op zoek zijn voor een flesje voor in je tas, voor erbij of voor een leuk cadeautje voor een vriendinnetje; 'Sugared Fig' is your girl! ;)

Heb jij weleens een eau de toilette van de H&M gekocht? Wat is jouw favoriete budget-geurtje?

10 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ziet er lief uit! En erg betaalbaar!

beautyforgirls zei

Bedankt voor de tip, zodra ik bij de H&M ben ga ik hem wel even opzoeken.
Liefs, xxx

Joany zei

Lijkt me een lekker geurtje. Die verpakking cute <3.<3

Myrna zei

Wat een goede tip, hier ga ik zeker een keer naar kijken! Voor de prijs hoef ik het zeker niet te laten!

Moniek zei

Schattig! Hier ga ik binnenkort in de winkel even aan snuffelen

. zei

schattig! van de week hadden ze hem hier niet, ga donderdag maar even kijken klinkt erg lekker

Germa zei

Cute!!!

Anoniem zei

oh wow, ik ga hem denk ik ook eens halen in de h&m!

Tessa zei

k ga er zeker eens aan ruiken volgende keer :)

FlowerCJS zei

oh my god, nooo, kun je deze nog ergens krijgen?? plzzzz kan iemand me een tip geven? ik MOET deze namelijk echt hebben!!!