dinsdag 29 november 2011

Catrice 'Curtain Up!' Eyeshadow Quad (Welcome To Vegas-LE) + Quick Look

Photobucket

Altijd wanneer Catrice limited oogschaduw-quadjes uitbrengt, ben ik nieuwsgierig. Bij de Papagena-collectie die het merk afgelopen zomer uitbracht, werd ik namelijk blij verrast. Ook in de nieuwste limited edition zit een Eyeshadow Quad, met donkere, smokey kleurtjes, perfect voor de feestdagen of voor een donkere uitgaanslook. Ik besloot het palette zonder te swatchen mee te nemen naar huis. A risk you take... Soms word je blij verrast en soms, soms bega je een miskoop. Ik kan er kort over zijn; Dit palette viel me vies tegen... Lees snel verder voor foto's en swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De oogschaduw zit in het standaard Quad-doosje van Catrice; Doorzichtig, stevig plastic met een mooie classy vormgeving die lekker clean oogt en gemakkelijk opbergt in je stash. Het quadje bevat als extra de naam van deze limited edition in de oogschaduwpoeders gepressed. Gelukkig is dit maar een overspray, want ik vond het nogal onhandig bij bijvoorbeeld het aanbrengen van de highlight-kleur, dat er dan ineens een waas paars doorheen loopt. Aiii! Gelukkig gaat de print snel weg (zoals even verderop in dit artikel op een foto goed te zien is). Wat ook wel weer jammer is voor de looks van dit palette. Op naar de swatches:

Photobucket

Photobucket

...En dat is in één woord teleurstellend, toch? :( Heel erg jammer! Ik had verwacht dat Catrice, net als anders, een lekkere pigmentatie in de poeders van dit quad zou stoppen; maar niet dus. :(
De kleuren heb ik droog en zonder basis aangebracht. Met een stevige, nudekleurige (paintpot of andere creamy basis) lijkt het iets beter allemaal, maar dan nog vind ik dit palette niet echt iets om over naar huis te schrijven... Jammerdepammer... Na het swatchen zag het paletje er zo uit:

Photobucket

Hoe ugly, haha! Maar goed, opzich had dat niet uitgemaakt, als je oogschaduws het zonder die overspray wel goed zouden doen, maar niks is minder waar... Ik blijf het zeggen; Jammer! Ik maakte nog wel een look met dit palette toen ik vorige week terug kwam van de kapper:

Photobucket

Niet iets wat je verwacht bij zulke donkere, smokey kleurtjes toch? Zo is het palette toch weer best draagbaar door het weinige pigment. Elk voordeel heeft zijn nadeel, dus. ;)

De Catrice 'Welcome To Vegas' collectie ligt momenteel in de winkel en is slechts tijdelijk verkrijgbaar! Het 'Curtain Up!' oogschaduw-quad kost €4,49. Mocht je iets op het oog hebben uit deze lijn, wees er dan snel bij want de schappen raken al erg leeg!

Heb jij het palette gekocht uit deze LE? Wat vond jij ervan?

9 opmerkingen:

Germa zei

Ja jammer he?! De pigmentatie is echt om te huilen! Ik heb hem gewatched in de winkel. Ik vond alleen de body glitter spray aantrekkelijk, alleen deze niet meer genomen aangezien de verpakking stuk was.

Paola zei

Ik ben er niet echt enthousiast over! Vind de hele le niet zo deze keer

Nynke zei

De kleuren zijn wel heel mooi, alleen jammer van de pigmentatie!

BeautyLoves zei

Oei, ziet er inderdaad niet zo lief uit na het swatchen. Had ze ook feller verwacht.

Roos zei

De kleuren lijken niet echt op hoe ze er in het doosje uitzien. Ik had ze ook gewswatcht in de winkel. Ik was de winkel nog niet uit of je zag geen oogschaduw meer op mijn hand, het ging er echt heel snel af. Zo zonde!

Josephine zei

Awh, dat is echt jammer! :(

Nicole zei

vind de look wel mooi geworden, maar het palette vind ik idd tegenvallen.

dit was eigenlijk het enige prodct dat ik misschien nog wilde halen van deze LE, maar ook dit palette g aik laten liggen.

Charile zei

Wat jammer!
x

beautyforgirls zei

De swatches zijn een beetje teleurstellend, de pigmentatie is vrij slecht. Maar de ooglook vind ik wel weer heel leuk.
Liefs, xxx