maandag 21 november 2011

Dove Nourishing Showergel 'Winter Care' (limited edition)

Photobucket

De douchegels van Dove waren altijd goed vertegenwoordigt in de badkamer bij mijn ouders. We hadden eigenlijk altijd alleen maar douchegels van dit merk. Ik vind het merk ook erg fijn, en gebruik er naast de douchegels ook nog wel eens de deodorants van. De producten zijn mild en hebben zo'n fijne zachte, schone geur. I likey! Dit jaar komt Dove met iets nieuws op de proppen; Een limited edition 'Winter Care'-lijn, met een douchegel, bodylotion en een bodybutter. Ik kocht de douchegel alvast voor mijn man, die binnenkort weer naar Nederland komt. En als er een huid is die nog meer last heeft van de kou en droogte van de winter dan de blanke huid, dan is het wel de zwarte huid. Deze voedende douchegel leek me dus heel prettig voor hem, als Dove- en Nivea-douchegels grootverbruiker. Stiekem heb ik hem nu zelf ook al een aantal keren getest...


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De douchegel is verpakt in de typische Dove-flacon, maar heeft een winters tintje gekregen met glitterende ijskristallen en kleuraccenten die bij de winter passen. De geur is écht heel erg lekker. Nog steeds erg 'Dove', de geur blijft zacht en luchtig, maar de geur is wat zoeter, gezelliger en mysterieuzer dan de normale douchegels. Ik vind hem heerlijk! Hij is moeilijk te beschrijven, dus ga 'm zeker even besnuffelen in de winkel.
De douchegel voelt aan als een rijke creme; lekker fluffy en lobbig. Just how I like! De douchegel is gebroken wit van kleur en schuimt lekker op in een puff. Ik breng de douchegel vaak rechtstreeks vanuit mijn handpalmen aan op mijn lijf, en ook dit werkt prima. Na gebruik is mijn huid zacht en niet trekkerig! SUper dus! Een hele fijne verrassing van Dove, als je het mij vraagt, deze Winter Care-lijn!

De Dove Winter Care producten zijn tijdelijk (limited!) verkrijgbaar bij de drogist (Etos, DA, Trekpleister, Kruidvat e.d.). De douchegel kost €3,49. Op het moment dat ik de douchegel kocht, was er een 1+1 gratis-actie op alle Dove-douchegels (bij de Kruidvat)! Lekker budgetproof dus!

Wat vind jij van Dove-producten?

4 opmerkingen:

Germa zei

Oh, klinkt als een fijne showergel. Wat leuk dat Lamin komt.

beautyforgirls zei

Ik ben niet zo fan van dove, maar deze lijkt mij wel echt heel erg lekker.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Lijkt me erg lekker :D

Unknown zei

Ik vind dove erg lekker! Deze wil ik ook zeker proberen!