donderdag 17 november 2011

LUSH 'The Jilted Elf' Showerjelly

Photobucket

Een uniek product; de Showerjellies van LUSH. Een kleine drilpudding voor onder de douche, eigenlijk. Een wobbly stuk zeep. Oeeeh, dat klinkt toch te leuk? Dat vond ik ook, en ik besloot dan ook dat het tijd werd om kennis te maken met dit geinig product. In de kerstcollectie van dit jaar zit de 'Jilted Elf' Showerjelly. Een gifgroene jelly met gouden shimmers erin en een geur om van te watertanden! Ik moest in het begin even wennen aan de substantie (die letterlijk uit je handen valt wanneer je hem oppakt met vochtige handen!), maar eenmaal een weg gevonden om deze jelly te gebruiken, kan ik maar één ding zeggen; Dit is too much fun!! Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ongebruikt en met flits gemaakt; zie die gouden shimmers!

Photobucket
Zoals de jelly eruit ziet na 2x een stukje te hebben gebruikt om mee te douchen

Doesn't that look yummy? De jelly komt in een handig hersluitbaar bakje, waar hij zonder problemen weer in hupst wanneer je hem hebt gebruikt. Je kunt zo'n jelly in zijn geheel meenemen onder de douche, er lekker mee tutten en je lijf ermee inzepen zoals je dat met een solid stuk zeep ook zou doen. Dat maakt het douchen extra leuk! Heel handig is het niet, want de jelly vliegt zo uit je natte handen.
Ik gebruik steeds kleine stukjes van de jelly, die breek ik eraf en stop ik in mijn douchepuff; lekker laten opschuimen en genieten maar! Dit is mijn favoriete manier op de jelly te gebruiken.

Wat zegt LUSH over The Jilted Elf Showerjelly?
"Met deze groene elf geniet je van een heerlijke glibberige douchepartij! Jellies bestaan voor een deel uit zeewierextract, wat heerlijk verzachtend werkt, prima voor droge winterhuidjes. We hebben er een fruitige geur aan gegeven, met kaneelblad extract, grapefruitolie, gemberolie en een scheutje wodka. Perfect om mee wakker te worden als het buiten nog zo donker is!"

En dat is allemaal zó waar! Heerlijke frisse en verkwikkende geur met een hintje warmte (door de kaneel en wodka). De geur is apart. Hij is wat lastig te omschrijven, maar ik vind hem echt perfect voor de wintermaanden.

Photobucket
Wobbly, wobbly!

Dit is echt zo'n product wat je gewoon een keer moet hebben geprobeerd! Je doet best lang met zo'n jelly, hij is namelijk lekker zuinig in gebruik. Je hebt maar een stukje nodig om een puff vol rijk schuim te hebben. De shimmers zitten er vooral in voor de eyecandy, want die zie je (gelukkig!) niet terug op je huid na het afdrogen. De jelly maakt mijn huidje heerlijk zacht en laat hem lang en lekker geuren!

De Jilted Elf Showerjelly van LUSH is tijdelijk verkrijgbaar in de kerstcollectie. Voor zo'n jelly van 100gram betaal je €6,95. Prima prijsje voor zo'n apart product!

Heb jij weleens zo'n showerjelly gebruikt?

4 opmerkingen:

Paola zei

Dit lijkt me zo'n grappig product

Myrna zei

Ik ben al een tijd benieuwd naar de jelly's van Lush, lijkt mij zo wennen om het voor 't eerst te gebruiken. Vind het er wel erg leuk uitzien. Als ik de volgende keer bij Lush in de buurt ben ga ik zeker van naar dit product kijken!

beautyforgirls zei

Deze lijkt mij echt heerlijk. Zelf heb ik ook een jelly vabn lush en die glijd inderdaad onder de douche uit je hand.
Liefs, xxx

Charile zei

lijkt mij heerlijk!