maandag 14 november 2011

Mijn Collectie; Rimmel London Lipsticks

Photobucket

Shock! Ik heb in twee weken 3 (!) Rimmel London lipsticks gekocht! Anders was dit, met één Rimmel lippie, best een leeg artikel geworden, haha. ;) Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de kwaliteit, kleurkeuzen en de verpakkingen van dit drugstore-merk. De nieuwe lijn in samenwerking met Kate Moss is een ware hype, maar ook de lipsticks die in het vaste assortiment zitten zijn zeker een beetje extra aandacht waard. Ik ben ze namelijk al járen gewoon voorbij gelopen... Let's have a look!


Photobucket

Photobucket

Photobucket
'Latino' (Moisture Renew), 'Tulip Pink' (Moisture Renew), '01' (Lasting Finish by Kate Moss), '03' (Lasting Finish by Kate Moss)

'Latino' was mijn tweede Rimmel London-lippie. Die ik ervoor had was een mooie roodroze kleur met kleine glittertjes. Eén van mijn eerste mooie lipsticks. Zo goed als opgebruikt, en het laatste restje in een DIY-TLC verwerkt. De Moisture Renew zit tegenwoordig in zo'n prachtige shiny paarse huls (vooruitgang, toch!). Ik vind de kwaliteit van alle Rimmel lipsticks die ik heb, gewoon prima in orde. Je betaald gemiddeld zo'n €10,00 per lipstick (toch nog €8,00 minder dan voor een MAC lipstick!), en je hebt dan ruime keuze uit verschillende formules, kleuren en finishes. Dik in orde, als je het mij vraagt!
Ik ben ook helemaal fan van de Kate Moss-lipsticks. Goede actie van Rimmel om hun lipsticks even weer in de spotlights te zetten.

Heb jij Rimmel London lipsticks in je stash? Welke? Gebruik je ze vaak?

6 opmerkingen:

Paola zei

Leuk artikel ik heb 1 lipstick van rimmel in mijn stash! Ik vind ze erg fijn!

beautyforgirls zei

Ik heb er zelf ook niet zoveel van Rimmel, maar ik vind ze enorm fijn. Mooie kleuren.
Liefs, xxx

Steffi zei

Mooie kleurtjes! Ik heb zelf nog geen lipsticks van Rimmel, misschien toch maar eens verandering in brengen..

Germa zei

Mooie lipproducten! De tweede lipstick swatch is pretty!!

Charile zei

mooie kleuren!

Josephine zei

Heel mooi, ik wilde er eerst eentje die was afgeprijsd, 50% korting dus die wilde ik wel. Bij de kassa bleek het niet zo te zijn, maar ik ben niet zo'n iemand die 10 euro voor een lipstick betaald dus die hoefde ik niet meer. Nouja, dat was toen, nu waarschijnlijk wel, haha. Ik ben jaloers op je Kate Moss lipsticks!