zondag 27 november 2011

NOTD; Catrice 'Blues Brother Vol. II'

Photobucket

Ik weet het; het zijn een heleboel Catrice-artikelen achter elkaar, can't help it, dat komt toevallig zo uit, haha. Catrice is dan ook écht één van mijn favoriete budget-merken. Wanneer je toch een nieuw kleurtje lipstick of nagellak wilt hebben, kost het niet veel en toch heb je er weer een mooi product bij. I just like!
Vandaag een kleurtje waar een verhaal achter zit... Dit is namelijk 'Blues Brother Vol II', een vernieuwde lak dus, naar het originele 'Blues Brother', die ze eerder al in de lijn hadden.
Afgelopen week was ik mijn stash aan het herindelen en ook mijn nagellak werd weer netjes bij elkaar in de Helmer gezet. Toen ik op mijn (kleinere) palettes wat stipjes wilde zetten van de kleuren die in dat palette zitten (ter herkenning), en ik mijn flesje 'Blues Brother' weer dicht wilde draaien, brak het draaimechanisme in de dop af... Toen kon het flesje niet meer dicht, dus! Vervolgens pak ik hem even later bij de dop op en FLATS! Allemaal donkerblauwe lak over mijn witte kaptafel... AHHH! Heb het flesje direct weggegooit en met acetonvrije remover kon de boel weer opgeschoont. Toch ben ik erge fan van zulke diepe blauwe lakjes, en gisteren scoorde ik 'Blues Brother Vol. II'! Kijk je mee naar de swatches?

Photobucket

Photobucket
ShimmerShimmer!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Blues Brother Vol. II' is een prachtige donkerblauwe lak met fijne blauwe shimmerdeeltjes erin. Echt heel erg mooi! Hij doet me wat denken aan mijn favoriete blauw van Catrice, 'Blue Out To Sea', uit de Oceana-collectie van vorig jaar. Zulke kleurtjes staan super chique, verzorgd en hij is toch lekker donker. Net als met donkerpaars draag ik dit soort kleuren graag. Donkere, maar geen zwarte (hoewel ik dat ook mooi vind!) lakjes; gotta love 'em in autumn and winter! Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Blues Brother Vol. II', met Trind's Nail Repair als basis en met een topcoat van Rimmel London.

Houden jullie van blauwe nagellak?
Ik blijf het op de één of andere manier kopen, terwijl ik vaker paarse lakjes draag, haha. Apart hoe sommige kleuren je toch kunnen aantrekken...

5 opmerkingen:

Paola zei

Deze is echt mooi! Ik hou sowieso wel van blauwe nagellak!

Nicole zei

heel mooi lakje!
blauw is voor mij echt een kleur die ik heel mooi vind, maar neit vaak genoeg draag..

Germa zei

Hele mooie kleur. En aiaiai een nagellakbom over je pretty hemnes kast?! Ik moet er niet aan denken! Is alles er helemaal af gegaan? Ik heb 2 weken geleden een catrice lakje laten vallen in de kruidvat. Not so funny! De nagellak zat echt overal! Schaamde me dood.

Charile zei

mooie kleur!

beautyforgirls zei

Dit lakje heb ik ook, echt mooi diep blauw.
Liefs, xxx