woensdag 16 november 2011

NOTD; OPI 'Sparkle-icious' (Burlesque)

Photobucket

Eindelijk durfde ik deze lak full-nail te gaan dragen! Sinds ik een goede oplossing heb voor het verwijderen van glitterlakjes, kan ik er weer volop van genieten, zonder er bij het opsmeren al tegenop te zien dat ze er ook weer af moeten... Deze OPI lak uit de 'Burlesque'-collectie van eind vorig jaar, bestaat uit een blanke basis PROPJEvol gouden, blauwe en magenta glitters. Het lakje heeft de bijpassende naam 'Sparkle-icious'. Een prachtige lak die tot een paar dagen terug alleen nog maar op de tips van mijn nagels mocht prijken. Maar djies, wat een beauty is dit! Perfect voor de aankomende feestdagen!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

En zoals ik al had verwacht, had 'Sparkle-icious' weinig zin om lekker in beeld te komen op de foto's (helemaal met dat koude pruilweer buiten)... Ik heb de beste foto's uitgezocht, maar alsnog doen ze geen recht aan dit lakje. Dat kom ik ook tegen bij andere bloggers als ik op zoek ga naar een waarheidsgetrouwe, duidelijke swatch van deze glitterlak. Gewoon cameraschuw dus. ;)
Op de foto draag ik 3 laagjes 'Sparkle-icious' van OPI (eigenlijk was 2 genoeg, maar ik vond 3 mooier), met Trind's Nail Repair als basecoat en een topcoat van Rimmel London. Dit zijn ook te gekke lakjes om te besmeren met een matte topcoat. Ik heb erover getwijfeld, maar ik ging toch voor shiny. ;)

Draag jij wel eens zulke, alleen uit glitters bestaande, lakjes? Wat is je favo lakje met glitters erin?

9 opmerkingen:

Germa zei

Gorgeous!!!

Anoniem zei

Oe nice! Wat is de tip dan om snel glitter nagellak te verwijderen? Heb nog steeds niks snels en vooral effectief kunnen vinden.

Jorna zei

Ik gebruik sinds kort dat potje van Essence (tip-remover met rubberen borsteltjes erin), je dipt je vingers erin, draait ze rond en ze zijn weg, al die glitters!

beautyforgirls zei

Deze ziet er echt heel mooi uit.
Liefs, xxxx

Nicole zei

vind het echt een heel mooi lakje! Love glitter!

Joany zei

Wauw, wat een prachtig lakje. Ik houd wel van glitterlakjes.

Josephine zei

Wauw, die vind ik echt heel mooi!

Paola zei

Heel mooi! Mijn favoriet is hello holo van Essence!

Charile zei

super mooi!