woensdag 9 november 2011

Opgemaakt! Oktober/begin november 2011

Photobucket

Soms heb je periodes dat je niet door je producten heen lijkt te komen. En dan, vervolgens in 4 weken tijd, gaat er ineens vanalles op; AWESOME! Ik ben op dit moment echt ook producten aan het opmaken. Ik moet. meer. ruimte. maken! Mijn kastjes staan vol met back-ups en extra's, en daar moet ik ook eens aan toe komen. Not to mention dat ik een aantal douchegels open heb (ik houd van afwisseling!) en dus minder snel één fles leeg maak. Aiii! Ik heb deze keer wat producten opgespaard vanuit oktober en begin deze maand, en dit is wat er opgegaan is!Photobucket

Rimmel London Super Wear Topcoat
Je kunt zo'n topper nooit helemaal opmaken... Alleen de haartjes hangen nog met de tips in de resterende topcoat. Wanneer je 'm gebruikt, moet je hele toeren uithalen om toch nog iets op je kwastje te krijgen, en vervolgens is het toch te weinig. En wordt je topcoat op je nagels stroperig en strepig. -> EXIT! Ik vind dit trouwens wel echt één van de fijnere drugstore-topcoats. Ik heb afgelopen zaterdag dan ook alweer een back-up gekocht van deze Rimmel topper!

Clarins Gentle Foaming Cleanser
Na een dikke 7 maanden was ook deze tube leeg. Je doet er, wanneer je alleen deze gebruikt, vast wat langer mee. Ook mijn facewashes wissel ik graag af (Garnier, Himalaya Herbals en deze). De laatste restjes zou je nog uit de tube kunnen 'depoitten' door de tube open te knippen en de face-mousse in een potje te bewaren. Ik denk dat er dan nog best een boel in zit. Ik besloot echter om de tube nu maar weg te gooien. I need space, remember? ;)

The Body Shop 'Earth Lovers Showergel' in Eucalyptus/Watermeloen
Een douchegel waarvan ik wel blij ben dattie eindelijk op is... Ik kocht hem afgelopen zomer, en ik vond de geur heerlijk fris, perfect voor toen. Nu de koudere dagen eraan komen gebruik ik liever zoetere/kruidigere geuren onder de douche dan een frisse variant als deze. Wel een heerlijk goedje!

Guhl haarmasker met zilverwilg
Toen ik zelf aan het experimenteren geslagen was, met ontkleuren van mijn uitgroei (aiiii, never again!) heb ik veel baad gehad bij dit paarse masker. Mijn uitgroei was welliswaar vrij blond, maar door mijn eigen kleur was de uiteindelijk kleur nog vrij warm en dus wat gelig. Dit masker trok het geel er redelijk uit, al heb ik hem niet vaak kunnen gebruiken. Hij was na 4x leeg! Een kleine tube voor best wat geld (een kleine 7 euro, geloof ik. Pretty pricy!).

Photobucket

Schwarzkopf Got To Be Shine Hairspray
...DEZE... HAARSPRAY! Ik had hem al een tijdje op half-leeg. In de tussentijd gingen er twee bussen Elnett doorheen (dé beste haarlak, like ever!), en bleef deze halfleeg. Om hem toch op te krijgen heb ik mijn Elnett een poosje verstopt. Uiteindelijk stonden ze twee weken later weer samen in mn badkamer, en gebruikte ik ze (niet vrijwillig...) om en om. Deze haarspray ruikt lekker naar watermeloen, maar doet de klus minder dan Elnett. Toch heb ik hier nu wel twee flacons van opgebruikt!

Kruidvat Nagellak Remover met Aceton
Haaaa, mijn geliefde groene goedje met de lekkere geur én aceton! :D Waarschijnlijk de laatste in zijn soort, omdat Kruidvat de Aceton-remover nu óók roze gemaakt heeft (hetzelfde als de aceton-vrije remover.)... Lekker overzichtelijk, guys! Ik blijf deze maxi-flessen steeds opnieuw kopen. Hele fijne remover voor een fijn prijsje (één-nog-wat, geloof ik).


The Body Shop Aloe Protective Serum
Mijn eerste serum ever! Hij is op, en ook alweer een aantal weken. Ik gebruik nu dagelijks de MAC Prep+Prime Brightening Serum, die toch meer doet voor mijn huid als deze van TBS. Die is gewoon vrij basic en doet niet veel meer dan wanneer je alleen een dagcreme smeert. Toch wel een prettig product. Ik zou best nog eens een TBS-serum kopen.

Schwarzkopf Reflex Zilver Shampoo
Één is er op! En een nieuwe staat al op zijn plekje in de badkamer. Ik nam naar Gambia de Kruidvat eigen merk zilvershampoo mee, maar daar kon ik echt niks mee. De substantie was veel te dun en toch kreeg je het bijna niet uit de verpakking en hij trok de gele gloed minder uit mijn haar als deze Schwarzkopf-met-oude-mensen-op-de-verpakking. Een hele fijne zilvershampoo, deze romige van Schwarzkopf die ook nog eens een tikje milder lijkt dan de Kruidvat shampoo.

And that was it! Ik maakte trouwens ook nog een Nivea deoroller in 'Dry Comfort' op. Die ben ik vergeten te fotograferen... Ik kijk er HEEL ERG naar uit om deze lege verpakkingen nu weg te mikken in plaats van het verzamelen en bewaren, omdat ik ze nog wilde fotograferen voor dit artikel, haha! Opgeruimd staat netjes! ;)

Wat heb jij opgemaakt, afgelopen maand?

8 opmerkingen:

Germa zei

Fijne producten heb je gebruikt.

LindaB zei

Ik heb denk ik tegend e 30 producten opgemaakt afgelopen maand. Ik hou nu al enige tijd bij wat ik opmaak (gewoon nieuwsgierig) en ik jaag er flink wat beautyproducten door heen.

Paola zei

Ik maak altijd veel op! Leuk artikel!

Charile zei

Leuk artikel!

beautyforgirls zei

Ik maak echt te weinig op, jij bent goed bezig.
Liefs xxx

Femke zei

Eigenlijk is zoon blogpost best leuk om te zien voor ons, maar ook voor jezelf. zo kun je zien wat je zelf het meest gebruikt! of juist niet :P

Femke zei

Eigenlijk is zoon blogpost best leuk om te zien voor ons, maar ook voor jezelf. zo kun je zien wat je zelf het meest gebruikt! of juist niet :P

Tessa zei

Leuk om te zien :) ik probeer ook het badkamerkastje ordelijk te houden door veel op te maken