zaterdag 19 november 2011

OPI 'AvoJuice' Skin Quenchers in 'Ginger Lily'

Photobucket

De winter staat helaas (ik háát kou!) weer voor de deur. Dat staat voor mij gelijk aan schuurpapier handen door de combinatie van kou en het vele handen wassen (vind ik gewoon fijn!). Resultaat zijn knokkels die aanvoelen als schuurpapier, door die extreme droogte gaat het jeuken, barst het open en doet het gewoon echt pijn. Verder is mijn huid redelijk tevreden met een bodybutter na het douchen, maar mijn handen hebben extra TLC nodig. Gisteren was ik in de vernieuwde DA hier, en die hebben hun assortiment flink uitgebreid (nieuwe merken als Rituals staan er nu ook in de schappen!). Afgelopen zomer brachten ze OPI al in het assortiment, maar ook die collectie is nu VEEL uitgebreider! Gisteren scoorde ik er, (naast 3 leuke lakjes uit The Muppets-collectie, daarover later meer!) deze hele fijne hand- en bodylotion uit de AvoJuice-lijn in de watertandende geur 'Ginger Lily'. Mijn handen zijn na 4x smeren al een stuk gehydrateerder en zachter! Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De tube is alleen al om van te watertanden; een soort drinkflesje van zacht plastic met een handige pompflacon. Lekker vernieuwend, en dan die fijne roze accenten; Every girl gotta love her some pinkies! De verpakking, kleur en beschrijving passen heel goed bij deze 'Ginger Lily' AvoJuice.

Wat zegt OPI over de AvoJuice?
‘Bursting with natural moisturizers to juice up your skin! Silky and 'juicy', AvoJuice Ginger Lily treats your skin to a drink of smooth, rich moisturizers plus soothing Avocado and Aloe extracts - with a bright bouquet of fruit, ginger flower and lily.'

Een echte smoothie voor je huid dus, die je hydratatie-level weer lekker op peil brengt. And so it does! Ik kocht deze 200ml flacon met pompje, maar de AvoJuices zijn er ook in 30ml varianten. handig voor op reis of voor in je tas. Zo'n pompflacon is niet handig om mee te nemen, en die staat dan ook lekker in mijn huiskamer, voor elk moment dat ik mijn handen wil hullen in een zachte, heerlijk geurende smoothie! Ik ga hier absoluut nog een tasflesje van kopen. Heerlijk voor die nare momenten dat je van huis bent en je handen gaan trekken en in schuurpapier veranderen.

Photobucket
Een half pompje AvoJuice; Precies genoeg voor twee handjes!

Ik heb de AvoJuice nu zo'n 4x opgesmeerd en ik ben verbaasd over de snelle resultaten! Je pompt een half pompje in je handpalm (méér dan genoeg!), smeert alles lekker uit over je handen en het wordt vrij snel 'opgedronken' door je huid. Geen plakkerige, vette handen meer voor mij! Vaak zijn snelintrekkende lotions niet voedend genoeg voor mijn uber-droge huid, but OPI does the trick! Mijn knokkels zijn nu, na 4x smeren, bijna zacht te noemen! It's unbelieveable! Daarnaast is de geur écht te lekker. Een fruitige, zoete geur die me ergens aan doet denken (waaraan kan ik niet echt plaatsen). Ga deze echt even ruiken in de winkel, wanneer je 'm ziet staan. It's so delicious! De geur blijft ook nog eens lekker hangen, wat ik ook een plus vind. Vaak ruiken handcremes zo klinisch of zepig, maar dit is echt een geur om vrolijk van te worden en te blijven smeren!

Photobucket
De AvoJuice heeft nu al een vast plekje; boven de tv bij al mijn foto's. Zo zie ik hem telkens staan!

Jullie raden het al; Ik ben weer eens verliefd geworden op een prachtig product wat nu al zoveel voor mijn tere winterhandjes doet! Ik ben elk jaar weer op zoek naar de ultieme handcreme, en ik geloof dat dit een blijvertje wordt!

De OPI AvoJuices kosten €3,95 voor een 30ml flacon en €12,95 voor de 200ml flacon. Dit is best prijzig, maar het werkt! Ik geef dan graag een beetje meer uit voor een product wat me van die nare droge, trekkerige en scheurende handen afhelpt. En tot dusver is dit de allerfijnste handcreme die ik ooit testte! Voor mij het geld dus dubbel en dwars waard! Om te zien of OPI ook in jouw buurt verkocht wordt, klik je hier.

Wat is jouw favoriete handcreme? En smeer je altijd trouw?

8 opmerkingen:

Charile zei

Klinkt heel fijn :D

Anoniem zei

Klinkt goed, en super handig zo'n pompje!

Paola zei

Wat super leuk dat je zo enthousiast bent! Ik ga hem zeker ruiken als ik hem tegen kom

Germa zei

Oh? Verkoopt de DA nu ook OPI en Rituals? NICE! Ik heb net bij Sephora Opi Muppets lakje gescoord en nog wat online gekocht. Welke kleuren heb je? Ik heb warm en fozzie, Rainbow connection en divine swine.

beautyforgirls zei

Deze lijkt mij zo lekker en handig. Inderdaad voor nare moment als je onderweg bent en je handen zijn heel droog en ruw.
Liefs, xxx

Tessa zei

Superfijn zijn ze! Ik heb zelf Crisp Apple en Coconut Melon, maar deze klinkt ook lekker :)

Jorna zei

@Germa; Ik heb 'Gone Gonzo', 'Fresh Frog Of Bell Air' en 'Devine Swine' gekocht. :) Super mooie lakjes!

Germa zei

Oeh, sounds good! Ik vond alle lakjes er super goed uit zien. Wou alles wel hebben!!!
Ik ben benieuwd naar je swatches.