zondag 4 december 2011

In The Spotlight; Wet 'n Wild 'Pearlescent Pink' blush

Photobucket

Af en toe is deze prachtige blush al wel in een artikeltje verschenen, een favorieten-post of een post over wat ik meeneem op vakantie. Ook in een aantal FOTDs prijkte hij op mijn wangen. Not so strange; dit is één van mijn eerste en mooiste blushes! Ik denk dat ik hem nu een jaartje of 3 heb, en nog steeds komt hij vaak uit de blush-bak in mijn stash zetten. Ik bestelde hem ooit bij Nonpareilboutique.com, en toen ik een mailtje ontving dat mijn order al verstuurd kon worden, maar dat de 'Pearlescent Pink' blush van Wet 'n Wild op dat moment uitverkocht was, en dus niet mee zou kunnen, heb ik ze gevraagd mijn order vast te houden en pas op te sturen als de blush terug was. Daar draaide mijn bestelling in eerste instantie namelijk om. Haha! Laten we dit mooierdje (ach... Zo mooi issie niet meer, maar dat heeft ook z'n charme toch? ;)) eens gaan bekijken! Continue reading...

Photobucket

Photobucket

3 lange jaren ben ik al de trotse bezitster van deze prachtige peachy blush met gouden shimmertjes. Een flatterende kleur voor bijna elke huidskleur. Deze blush gaat standaard mee op vakantie. Eén keer was het plastic venstertje uit het doosje los geraakt, die lag los op de poeder! Gelukkig niet veel beschadigingen aan de blush zelf, maar het venstertje moest er wel weer in voor de terugreis naar Nederland. Mijn papa heeft hem toen gelijmd. Vandaar de lekkere looks van dit oudje, haha. Dit komt ook door de sticker-restjes die over de halve deksel zaten (waar de naam ook op stond).

Photobucket

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

Photobucket

Photobucket
FOTDs met de blush op

Echt, wat een prachtig gepigmenteerd poedertje is dit! Hij kan overal bij en staat altijd prachtig. Ik denk dat dit mijn enige budget-blush is die ik graag gebruik en steeds maar weer blijf pakken. Verder gebruik ik het liefst mijn Chanel of MAC blushes.
Zo'n peachy kleur met gouden shimmertjes is en blijft super popi-jopie. Blushes met zo'n kleur: MAC 'Springsheen', Sleek 'Rose Gold', NARS 'Orgasm', en zo zijn er nog een aantal. ;) Dat deze kleur zo populair is, is niet gek. Hij staat zo mooi!! Hij is écht prachtig.

Wet 'n Wilds 'Pearlescent Pink' blijft lekker lang zitten, brengt zacht aan en is goed gepigmenteerd. Daarnaast is de pann van de poeder lekker groot (en dat is ook weleens anders bij blushes, let's be honest...). Tsja, de verpakking is niet heel stevig, maar wat wil je voor die prijs?
De verpakkingen zijn inmiddels vernieuwd, en bij Nonpareilboutique.com is 'Pearlescent Pink' te vinden voor $3.00 (omgerekend zo'n €2,22!!! Geen geld toch?!?). Wanneer je 'm nog niet kent of hebt; Go buy! You'll loooove it!

Wat is jouw favoriete 'oudere' blush binnen je stash?

12 opmerkingen:

Nicole zei

hele mooie blush!

Charile zei

super mooie blush!

Nynke zei

Mooie blush!

Mitchin zei

Mooie review!
Op de foto met de flits lijkt ie heel erg op NARS "Orgasm";)

Tamara zei

Prachtige blush! Ik heb zelf rose gold en die gebruik ik ook super vaak

Germa zei

Ik heb hem ook, hij is inderdaad prachtig!

Paola zei

Heel mooi! Ik heb eigenlijk alleen maar mooie nieuwe blushes!

beautyforgirls zei

Deze is wel heel erg mooi, hoe oud die ook is!
Ik gebruik bijna tot nooit blush.
Liefs, xxx

Kelly zei

Ik vind hem wel echt een beauty!

Nathalie zei

Wat een prachtblush! :)

Melissa zei

Heb zelf de MAC 'Springsheen' en Sleek 'Rose Gold' maar deze lijkt me ook prachtig. Is hij echt een dupe?

Moniek zei

Mijn eerste blush was ook van Wet 'n Wild, in de kleur Naive. In het begin wilde ik absoluut geen shimmer in mijn blush, maar dat is nu wel anders! Haha, ik heb wel spijt dat ik 'm nooit gekocht heb toen hij hier nog bij Trekpleister te krijgen was, maar ik ga over 2 weken naar Duitsland en dan haal ik 'm daar wel, als 'ie daar nog is.