zaterdag 21 januari 2012

Rimmel London 'WinterBLUES' Collection

Photobucket

Dat ik geen artikelen post, houdt natuurlijk niet in dat ik de artikelen van collega-blogsters ook niet meer volg. Op een aantal blogs zag ik deze prachtige blauwe oogschaduws van Rimmel al verschijnen, en... Ze deden mijn hart sneller kloppen! Ik besloot gisteravond dan ook alvast op zoek te gaan naar de oogschaduws uit deze collectie, die in februari op de markt komt. De producten uit de lijn zijn allemaal al in de vaste collectie opgenomen, maar worden in de 'WinterBLUES'-lijn nog even extra in het zonne... eh, in de kou gezet! De kleuren zijn trouwens niet alleen geschikt voor de winter, If you ask me... Laat de lente maar komen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eerlijk is eerlijk, normaal word ik niet warm van de producten van Rimmel (een paar uitzonderingen daar gelaten), maar bij het zien van deze beauties werd ik behoorlijk hebberig! Naast het feit dat ik écht behoefte heb aan mooie, heldere en frisse kleuren (na al dat donkere rondom de kerst...) bleken de poedertjes ook nog eens een goede pigmentatie te hebben en een aparte finish! Ik besloot een trio-palette en een mono kleurtje mee naar huis te nemen; 700 Maritime (het trio) en 500 Posh Peacock (mono).

Photobucket
700 Maritime

Photobucket
500 Posh Peacock

Alle 4 de poeders voelen zijdezacht aan en zijn goed buildable en blendable. De kleuren uit het trio bevatten shimmers en een aparte parelmoeren-glow. Very pretty! Het ademt lente, dit paletje! I loooove! De kleur van de mono oogschadus is in één woord adembenemend. Goooosh, wat een pigment, en wat een heerlijke heldere kleur blauw! You gotta love you some Posh Peacock! Op naar de swatches dan maar?!

Photobucket
Bovenaan Posh Peacock daarna het trio

De swatches zijn droog gemaakt en zonder basis. Tsja... Het licht was natuurlijk niet veel meer toen ik vanavond besloot nog een artikel te schrijven (zo snel ontwen je dat, haha!), en dus zijn de foto's gemaakt bij kunstlicht (zonder flits). Het trio komt helaas niet zo goed uit de verf op de swatchfoto. Da's jammer! Het trio is goed gepigmenteerd en heeft 3 vrolijke lente-tinten. Niet geschikt voor een donkere smokey-look, maar die gaan bij mij ook weer de kast in tot kerst 2012! Haha. Binnenkort zal ik een look posten met dit trio die de kleuren meer eer aan doet
Posh Peacock knalt van je scherm met de prachtige felblauwe kleur. Prachtig! Ook om alleen je ogen mee te omlijnen, bijvoorbeeld. Ook deze kleur heeft een prachtige shimmer en goede houdbaarheid.

De producten uit de WinterBLUES-lijn van Rimmel zijn al los te koop (verder in de collectie; eyeliner, mascara, een donkerblauw trio en een lichtblauwe mono oogschaduw), maar de collectie zal beginfebruari in de schappen staan. Het oogschaduw trio kost €9,99 en voor de mono betaal je €6,99.

Draag jij graag blauwe oogschaduw? En ben jij ook zo toe aan alles wat niet donker en zwart is?

6 opmerkingen:

Nicole zei

rimmel spreekt mij idd ook neit zo vaak aan, toch vind ik het paletje en de mono er echt heel mooi uitzien :)

Josephine zei

Posh Peacock vind ik heel mooi!

Germa zei

Welcome back! ;-) Prachtige oogschaduws!

Moniek zei

Posh peacock is echt supermooi!

beautyforgirls zei

Ik vind de pigmentatie wat minder, jammer. Mijn spreekt Rimmel ook niet altijd even goed aan.
Liefs, xxx

Aileen zei

Posh Peacock had ik ook al op andere blogs voorbij zien komen, echt een super mooie oogschaduw!!