donderdag 22 maart 2012

Lancome 'Visionnaire' Advanced Skin Corrector

Photobucket

Een product dat maar in mijn hoofd bleef hangen na de tester die ik in de Grazia vond, was de Lancome 'Visionnaire' Advanced Skin Corrector serum. De tester (zo'n sachetje) ging al een dikke week mee (!), en de effecten tijdens die week en na een week gebruik waren verbluffend! Mijn huid was een stuk gladder, zuiverder, rustiger qua roodheden en voelde zijdezacht aan. Aaaaaaaah! MOET. HEBBEN! Omdat ik altijd best onzeker (én ontevreden...) ben over mijn huid, wil ik best wat extra geld stoppen in goede reinigings- en verzorgingsproducten. De prijs van dit prachtige product hield me erg tegen... In de winkels verkopen ze 30ml van dit serum voor €72,50. Ik kocht mijn 30ml flacon met de gebruikelijke korting bij Sephora (25%?). Dat scheelde toch weer! Op internet is dit wondergoedje nog voordeliger te verkrijgen, trouwens. Maar goed, op naar mijn must-use product van dit moment!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het serum van Lancome zit in een prachtige, diepblauwe flacon met zilveren details. Heel erg mooi! Ik houd van de verpakkingen van de luxere merken. Daar is altijd veel aandacht aan besteed. Hij staat dus ook nog eens hardstikke leuk in de badkamer. ;)

Dit wordt er gezegd over het Lancome Visionnaire serum:
"Lancome Visionnaire Advanced Skin Corrector Serum, een nieuwe kijk op huidperfectie. Intensieve huidcorrector. Lancome Visionnaire is bedoeld voor minder rimpels, minder zichtbare poriën en minder onvolkomenheden. Diverse planten extracten zorgen ervoor dat het weefsel in de huid geactiveerd word. Hierdoor zal het weefsel ook meer weerstand krijgen. De totale uitstraling van de huid zal zichtbaar verbeteren met Lancome Visionnaire Serum.

het Lancome Visionnaire serum komt niet zomaar uit de lucht vallen. Voordat het op de markt is gebracht zijn er jaren aan research aan vooraf gegaan in het laboratoria van Lancome. De kennis en techniek die bij dit serum zijn gebruikt gaan op dit gebied met jaren vooruit. Er wordt namelijk gebruikt gemaakt van een molecuul met de naam 2412. Dit molecuul heeft het vermogen dat planten hebben om zichzelf te herstellen nadat ze schade hebben geleden. Planten gebruiken het molecuul jasmonzuur hiervoor. We kunnen dus vaststellen dat het Lancome Visionnaire Serum het natuurlijk proces nabootst.

Ook onze huid heeft behoefte aan een degelijk beschermings- en herstelsysteem. Het molecuul 2412 van Lancome stimuleert dit proces. Dit molecuul is zo klein en bijzonder van vorm dat het diep in de lagen van de huid doordringt. Het molecuul geeft signalen af precies op de plaatsen waar de huid op het gezicht wat stimulering nodig heeft. Daarna komen de werkzame stoffen tevoorschijn die hun werk moeten doen."

Het is dus best een high-tech product, dit super serum! Opzich ben ik helemaal niet thuis in scheikundige dingen en geloof ik wat ik in plaats daarvan vooral in wat ik ervaar.

Hoe gebruik ik het serum?
Ik gebruik dit product op een gereinigde huid, voor het aanbrengen van mijn dagcreme. Heel veel dames schijnen aan één pompje serum genoeg te hebben voor hun hele gezicht, maar ik kan het dan niet meer verdelen voordat het is ingetrokken, dat gaat super snel namelijk! Daarom gebruik ik 2 pompjes serum (dat deed ik met de MAC Brightening Serum ook, trouwens), verdeel dit over beide handen (vingertoppen), en breng het serum aan over mijn gezicht. Goed verdelen en genieten van de heerlijke lichte bloemengeur en het lekkere gevoel wat dit serum aan mijn huid geeft. Daarna breng ik mijn dagcreme aan.

Wat doet het serum voor mij?
Het zorgt ervoor dat mijn huid gladder wordt, egaler, roodheden verdwijnen, littekentjes minder zichtbaar worden en dat mijn huid in het geheel een stuk helderder wordt. Sinds ik het MAC Brightening Serum kocht, wil ik absoluut geen serum meer gebruiken zonder die verhelderende-eigenschap. Gelukkig zijn er op dit moment een heleboel te koop (o.a. Clinique, L'Oréal Paris, Estee Lauder). Wat een verbetering zeg! Zelfs toen ik ongesteld was en dit serum gebruikte, bleef mijn huid helemaal rustig! Hoeraaa!


Photobucket
Een half pompje Visionnaire (mooie roze parelmoerkleur!)

Conclusie:
Prijzig, prijzig... Maar goed, dat is dan ook weer direct het enige nadeel. Omdat serum zo geconcentreerd is, heb je maar een beetje per keer nodig. Dit houdt in dat je gewoon lang met een flacon doet, zelfs als hij 'maar' 30ml serum bevat. Daarnaast is het echt een aanrader voor meiden die, net als ik, onzeker zijn over hun onzuivere huid en er alles aan willen doen om deze te verbeteren. Ik vind dit serum het geld dubbel en dwars waard, en koop hem weer als ik deze flacon leeg heb. Wonderspul wat een keer wél iets doet voor mijn huid! I love it!

Lancome wordt o.a verkocht bij de DA, Sephora, Douglas, De Bijenkorf en ICI Paris XL. De Visionnaire Serum wordt verkocht in 30ml (€72,50) en 50ml (92,50).

Gebruik jij dagelijks een serum? Welke?

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Hier heb ik al eens een staaltje van gehad. Zelfs gebruik ik op dit moment 's ochtends het Estée Lauder Idealist-serum en 's avonds hun Advanced Night Repair.

Nicole zei

lijkt me erg fijn!

Anoniem zei

You probably are interested actually see Paleo
Diet recipe because of all the different types of
salads but the main thing I wanted to work my body hard.


my web page the paleo recipes

Anoniem zei

Our bodies take care of Detoxify The Body Naturally through our skin, our livers,
our GI tract and our respiratory system, Clemens said.

Am I right Now I am not liable for anythingthat
does or does not happen to you as a result of my
sugar intake. Oz outlines atwo-day cleanseto help Detoxify
The Body Naturally your body.

Here is my weblog: best way to detox your body

Anoniem zei

I had a person write to me today from myspace someone I had believed
was going to be living and/or working in the way of romance
or even foreplay. If he likes action movies, you could
test someone out on a date. Always approach get boyfriend back in
a spiritual way as well. There is lots of information out there about intimate partner violence in our get boyfriend back, as well, as mutually
beneficial get boyfriend back have the most power for your business.


Check out my website - how can i get my ex boyfriend

Anoniem zei

Follow up Most people today think about what they can
get from other people, is a broad category that includes different forms of biological interactions between many different species.
When you focus your message on contacts that have already shown interest in similar
causes, you are" expected" to know every little thing she is thinking about.Also visit my web page: Best way to detox your body

Anoniem zei

Be wise and limit time of playing dance costume catalogs.
On the other hand. This website was launched in November 2006,
and since then it has picked up pretty well, you can discover a lot!

This should let you know what different areas are within Unity, which is usually four
to six different dance costume catalogs.

Here is my blog :: xbox dance game