donderdag 15 maart 2012

MAC Viva Glam 2012 'Nicki' lipstick

Photobucket

Jullie weten allemaal dat ik altijd benieuwd ben, en vooral ook fan ben, van de MAC Viva Glam-lipstick voor het MAC Aids-fonds. Een echte goede doelen lipstick die elk jaar uitgebracht wordt met een andere 'spokes person' in de picture. Lady Gaga mocht dit 2 jaar achter elkaar doen, maar dit jaar is het de beurt aan Ricky Martin en Nicki Minaj! Voor mijn verjaardag (6 februariI had ik een cadeaubon van de Douglas gekregen, van een vriendinnetje. Toen wist ik al dat ik daar graag de nieuwste Viva Glam lipstick van wilde kopen! De Nicki lipstick en de Ricky (hihi, Nicki en Ricky!) lipbalsem liggen sinds 2 maart in de schappen bij de MAC counters en stores. De opbrengt van de producten uit de Viva Glam-lijn gaan in z'n geheel naar het MAC Aidsfonds, die het geld weer schenken aan organisaties die de strijd aanmeten met HIV/Aids rond de hele wereld! Lees snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lipstick is behoorlijk knallend warmroze. Een kleur die MAC zelf omschrijft als 'bright yellow pink'. Een kleur die écht op zichzelf staat, en waarvan ik geen lipstick in mijn stash heb die hierop lijkt. Super bright en pretty! De finish van de lipstick is Satin, een finish die bekend staat om een rijke pigmentatie en een heel summier glansje. Bíjna matte, vind ikzelf. Ik had nog geen satin-lipstick van MAC, dus de eerste ervaring met een bijna matte knallende lipstick vond ik best 'WOW!'. Maar oooh, wat een prachtige felle lippie is de Nicki for Viva Glam 2012!!

Photobucket
Swatch

Photobucket
Mijn lippen zonder iets erop

Photobucket
Viva Glam 'Nicki' lipstick

Photobucket
Viva Glam 'Nicki' lipstick

Ain't it pretty? Als je houdt van een bold lip, helemaal nu de lente en de zomer er weer aankomen, en je graag een goed doel steunt, dan is deze nieuwste Viva Glam lipstick met Nicki Minaj als spokes person het helemaal voor jou! Ik heb nu 3 jaar de Viva Glam lipstick achter elkaar gekocht (van de bleekroze GAGA1 kocht ik er zelfs 2, omdat ik de ander kwijt was!), en alleen al voor het goede doel vind ik het leuk om de Viva Glam-lippies aan te schaffen (en daarnaast zijn het denk ik mijn meest gebruikte lipsticks binnen mijn stash!).

De MAC Viva Glam lipstick van Nicki Minaj en de lipbalm van Ricky Martin liggen sinds 2 maart in de schappen bij MAC counters en stores. De lipstick kost €18,00 en de transparante lipbalm kost €15,00. Alle opbrengsten van de Viva Glam-lijn gaan rechtstreeks naar het MAC Aidsfund.

Heb jij de nieuwe Viva Glam-lijn al gespot? Ga je er iets van kopen?

12 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Het is, denk ik, toch een van de meest unieke roze kleuren die ik al gezien heb. Denk niet dat hij mij staat, maar vind hem wel mooi!

Anoniem zei

Wat een prachtige kleur!

Nail-Gloss zei

Hele mooie kleur

Nicole zei

super mooie lipstick!
wat zou ik graag willen dat dit soort kleurtjes mij ook zouden staan.. en da tik het zou durven dragen :P

mooie lay-out ook :)

Lotte zei

Mooi! Deze lijkt een beetje op de nieuwe lipstick van LookX!

Tatjana zei

Ik vind hem echt prachtig!
Heb helaas geen centjes, anders had ik hem echt gekocht.

beautyforgirls zei

Ik heb deze ook, echt een prachtige lipstick.
Liefs, xxx

Amy-Denise L. zei

Ziet er zo mooi uit!

Moniek zei

Ik vind 'm heel mooi, maar ben bang dat 'ie mij niet staat :(

Jorna zei

Hehehe, ik heb 'm in de winkel niet eens getest. ;) Gewoon roetsjroetsj -> MEE NAAR DE KASSA!! ;) Dat doe ik eigenlijk meestal bij lipsticks. Ik draag alles!

Germa Brokschmidt zei

Yeah! Je bent weer begonnen zie ik! En hoe, nieuwe layout en banner! NICE!!! Deze lipstick is echt super mooi! Ik heb hem nu al bijna 2 weken in huis, and its pretty! Eigenlijk zou elke beauty addict deze lipstick in huis moeten hebben, vanwege de unieke kleur.

Kelly zei

Die lipstick blijft echt mooi! Prachtige kleur.