woensdag 4 april 2012

NOTD: Strawberry Disco (Rimmel 'I Love Lasting Finish')

Photobucket

Mijn favoriete lakjes op het moment zijn lekker kleurrijk en hebben een creamy finish. Ik ga de laatste tijd vooral voor lekkere, iets feller dan pastelkleurtjes. Lekker lenteachtig! Een tijdje terug maakte ik voor het eerst kennis met de 'I Love Lasting Finish'-nagellakjes van Rimmel London, met de glitterlak 'Disco Ball'. Pas geleden kocht ik 'Strawberry Fizz' erbij, een prachtige felle creamy roze mét aardbeiengeur! Dit lakje prijkt nu op mijn vinger- en op mijn teennagels (en daar issie PERFECT voor!). Love it! Ik pimpte hem op mijn nagels nog een beetje met de 'Disco Ball' glitterlak. Wanna see? Continue reading!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Close-up; holografische glitters!

Ooooh ik vind deze combinatie zo leuk!! Lekker kleurrijk, girly en geen combinatie die je elke dag ziet. Hij zit er zo op, en dat is ook wel fijn, helemaal voor een nailart-n00b als ik. ;) Ik ben de laatste tijd sowieso erg van het layeren met glitterlakjes en topcoats. Love me some sparkles! En wat heerlijk dat 'Strawberry Fizz' naar aardbeien ruikt! Een dag later rook ik het nog steeds! Hmmmm. ^^
Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Strawberry Fizz' met één laagje 'Disco Ball'.

Welke kleuren prijken er bij jou vaak op je nagels?

7 opmerkingen:

deijsprinses zei

Wacht? Het ruikt ook naar aardbei?
Dan moet ik keidringend naar de winkel!

Jorna zei

Hahahaha, ja! Tijdens het aanbrengen ruikt het nog een beetje (excuse my choice of words) naar kattenzeik, maar na een half uurtje ruikt hij 2 dagen lang naar aardbeien. Heeeerlijk! Was aangenaam verrast!

Nicole zei

hele leuke combinatie!

Paola zei

Ze staan mooi samen! Ik heb disco disco ook!

Kelly zei

Mooie combinatie!

Jorna zei

Dankjewel ladies! :) Ik bleef ook naar mijn nagels kijken! <3

Germa Brokschmidt zei

Leuk, deze combinatie. Als het roze is met glitters, is het al gauw goed bij mij. hihi