vrijdag 6 april 2012

Review; Sephora 'Triple Action Cleansing Water'

Photobucket

's Avonds, wanneer ik mijn make-up eraf haal, gebruik ik 4 verschillende producten en minstens 4 wattenschijfjes. Pffffff! Ik doe het elek avond trouw, maar manmanman, wat een werk! Eerst de oogmake-up te lijf gaan met een speciale milk (Dr. van der Hoog), dan m'n gezicht met een mil (Garnier), vervolgens een toner (Essence) en daarna een facewash (Olaz). En dan moet je gezicht ook nog een serumpje en een cremepje. Aaah! Dat moet toch makkelijker kunnen? Ik scoorde laatste deze Triple Action Cleansing Water van de Sephora, en heb sindsdien eigenlijk geen andere remover meer gebruikt! I.just.fell.in.love! Lees je mee?

Photobucket

 
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Maar wat is dit nou voor watertje? Ik ging op zoek op de website van de Sephora! Ik vond helaas alleen informatie in het Engels:

"What it is:
A no-rinse cleanser with a texture ideal for delicate skin.

What it is formulated to do:
This product cleanses the face and eyes effectively in one simple step. Dispensed from a bottle with a clever pump design, its soap-free formula features cleansing spheres that effectively capture and eliminate impurities and makeup. It also includes HydroSenn+, a natural ingredient proven to deliver immediate and long-lasting hydration more effectively than hyaluronic acid.

What it is formulated WITHOUT:
- Parabens
- Sulfates
- Synthetic Dyes
- Phthalates
- GMOs
- Triclosan

What else you need to know:
HydroSenn+ is a plant-derived ingredient that leaves skin feeling soft and luxuriously comfortable. This product is dermatologically- and ophthalmologically-tested. Suitable for sensitive skin, sensitive eyes, and contact lens wearers."

Een ingewikkelde opsomming van rare producten die er niet inzitten (wat alleen maar goed is), en een uitleg over de HydroSenn+ die aan het product is toegevoegd. Een ingredient dat zorgt voor een zacht, comfortabel gevoel met een luxe tintje (? Eh... ja). En dus heb je inderdaad een product wat je ogen en gezicht reinigt en schoon maakt! Easy does it! Ook gezicht voor de gevoelige huidjes, ogen én lenzendraagsters!

 
Photobucket

Photobucket

De verpakking is simpel en strak; Doorzichtig met zwarte en groene details. De vloeistof is inderdaad een water. Het meest geniale van de verpakking vind ik toch wel de pompflacon! Geen geknoei meer en precies genoeg product op je watje! Je leg je watje op de pompflacon en pompt 2x. Op de bovenstaande foto zie je de vloeistof die na 1x drukken in 't bakje verschijnt. Het water haalt gemakkelijk mijn make-up weg, alleen heeft 'ie soms een tikje moeite met m'n mascara (wanneer ik veel laagjes op heb). Dan gebruik ik nog even mn Dr. van der Hoog Eye Cleansing Milk, maar dan nog spaar ik 2 producten uit. ;)
Na de TACW gebruik ik nog wel een facewash, gewoon om laatste restjes product af te spoelen. Ik ben in elk geval erg tevreden! De TACW haalt mijn make-up er snel af, geeft mijn huid een fris en schoon gevoel én ik ben in een mum van tijd klaar! Heerlijk!

De Triple Action Cleansing Water van Sephora kocht ik in een pompflacon van 150ml (maar er zijn ook kleine flesjes (en grotere ;)) om te testen of voor mee op reis!), die geloof ik €8,50 of een kleine €9,00 kostte. Worth it's money! Je spaart namelijk 3 andere producten uit! De TACW is te koop bij de Sephora (... haha!)

Welke remover gebruik jij voor je make-up? Hoeveel producten gebruik je als je je make-up eraf haalt?

6 opmerkingen:

Chiara zei

Een toner hoor je pas na je facewash te gebruiken, omdat die allemaal voedende ingredienten bevat en omdat je serum en creme beter tot je huid doordringen op een vochtige huid (door de toner).

Ik heb zelf een micellaire reiniger van Roc. Daar heb ik 400ml (geloof ik) voor zo'n €18 kocht bij Etos.

beautyforgirls zei

Het pompsysteem is heel fijn. Deze wil ik wel eens proberen.
Liefs, xxxx

Jorna zei

@Chiara; Dat weet ik. ;) Ik gebruik échte toners (want dat vind ik die van Essence niet) van Clinique. Alleen niet elke keer. De 'toner' van Essence is meer een tonic. ;)

Tessa zei

wat klinkt dat zalig, hij gaat op mijn lijstje!

Paola zei

Deze lijkt me erg fijn! Ik gebruik pads van de Kruidvat!

Beauty Treasures zei

Klinkt goed! Soms ben ik 's avonds ook gewoon te moe om al die stappen te doorlopen, en dan is het wel fijn om zo'n product bij de hand te hebben.