maandag 9 augustus 2010

Hema Jip & Janneke Bronzer

Photobucket
Na de post over de lipglosses, is het nu de beurt aan de bronzer uit de J&J collectie van de Hema. Ik vind dit echt de 'Masterpiece' uit de collectie. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik deze te gekke bronzer in het schap zag liggen; Sieppie staat erop!
De bronzer komt in een grote mat zwarte verpakking met een doorzichtig 'glaasje' met J&J's poes Sieppie en een 'gives you a good mood'-tekst.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
De bronzer komt in één kleur, '01 Terra bronzing powder'. Een mooie, lichte, bronzer met subtiele gouden shimmertjes erin. Uitstekend geschikt als bronzer voor meiden met een lichte huid; This will not make you look orange! Ik ben zelf een MAC NW20 en hij staat heel natuurlijk! Hij geeft net even dat extra'tje na je foundation en poeder. Net dat beetje meer voor een gezonde kleur!
Als je een wat donkerdere huid hebt, kan het zijn dat de bronzer te licht voor je is. Het is natuurlijk ook maar net wat je in een bronzing powder zoekt. Gewoon even testen in de winkel.
Je kunt, naast de bronzer, gewoon een highlighter gebruiken voor een gezonde look. De glimmertjes in de bronzer vallen namelijk minder op dan je zou denken.
Toppertje, deze bronzer! Te cute en te fijn om te laten liggen.

Photobucket
Eyecandyyy! (L) Zie die gouden shimmers!

Beide swatches zijn in natuurlijk licht gemaakt:
Photobucket
Photobucket
De bronzer kost €4,50 en is te koop bij de Hema in het Jip & Janneke schap. De bronzer in een limited edition en is dus alleen tijdelijk verkrijgbaar. Snel even langs de Hema dus!

2 opmerkingen:

Myrna zei

Ik vind de bronzer ook heel erg mooi, en het schattige printje maakt het helemaal leuk! Mooie foto's maak je trouwens!

Jorna zei

Hij is inderdaad prachtig. Heb je 'm al gescoort?