zondag 19 september 2010

Bourjois 'Vleugje Zachtheid' douchemelk

Photobucket

Ik ben altijd op zoek naar lekkere douchecremes. Dit is eigenlijk het enige product waar ik geen vaste merk of geur van gebruik. Als mijn huidige fles dan bijna op is, kan ik me er al op verheugen dat ik weer een nieuwe uit kan kiezen. Gek is dat eigenlijk!
Deze keer ging ik voor een douchecreme, ofnee douchemelk zoals het merk het zelf omschrijft, van Bourjois. Na aan alle flesjes te hebben gesnuffeld, koos ik de 'Vleugje Zachtheid' douchemelk. Deze bevat geen zeep en hydrateerd en verzacht de huid. Dat klonk interessant! Helemaal in combinatie met de babylotion-achtige-zwitsal-geur, blééf ik er aan snuffen. Die ging dus mee naar huis, linearecta richting badkamer!

Photobucket

Voor mijn gevoelige huid is het sowieso prettig als een douchecreme geen zeep bevat (heb ook een poosje de douchegels van Therme gebruikt, heerlijk!), dit droogt mijn huid veel minder uit.

De gel is wit-parelmoerachtig en heeft een lichte, vloeibare substantie. Hij schuimt niet met veel bellen, maar wordt meer een romige laag op je huid. Heerlijk! Het afspoelen gaat gemakkelijk en na afloop voelt de huid zacht en gehydrateerd aan. De geur van het product blijft na afloop wel iets minder lang hangen dan wat ik gewend ben van andere douchegels.

Wat mij betreft komt Bourjois zijn beloftes 100% na. En de mooie fles staat ook niet verkeerd op de rand in mijn douche!
Een fles bevat 250ml en kost €3,29. Een prima prijsje voor een heel fijn, zacht product. Je huid zal je dankbaar zijn!

Heb jij wel eens een douchegel van Bourjois gebruikt?

10 opmerkingen:

maRyya zei

hi!
nice blog
maybe you'll visit mine sometime and follow it
http://konadnails.blogspot.com

kim zei

Lekkere douchemelk. En ruikt ook lekker vind ik.

Jorna zei

Hij ruikt inderdaad heerlijk! Heel zacht en clean.
Thanks for commenting, babes!

Marjolein zei

Ik hou van de douchegels van Bourjois! Heb al 4 of 5 verschillende gehad en vind ze stuk voor stuk heel lekker. Ook leuk is dat ze veel verschillende soorten hebben, scrub, voor het scheren, zeepvrij etc.

Jorna zei

Dat vind ik ook echt een pluspunt. Hebben ze goed over nagedacht. ;)

Sam zei

Douchegel en makeupremover zijn de enigste twee beauty producten die ik eigenlijk niet zelf koop!

Hij klinkt wel heel lekker =) Bevat hij Sodium Laureth Sulfate?

Jorna zei

Dat ga ik voor je nakijken wanneer ik thuis ben, ben nu bij mijn ouders, namelijk.

Die koop je eigenlijk niet zelf? Die kopen je ouders? Hoe moet ik dat zien? :P

Anoniem zei

Ik gebruik wel de make-up spullen van dit merk maar niet de verzorgingsporducten. Ik zit echt te vastgeplakt aan de nivea. Hahaha, wel een leuke, handige review. Liefs, xxxx

Hande zei

Ik had lang egleden een douchegel met groene verpakking gekocht, ik weet de naam even niet :x maar ik herinner me een lekkere,frisse douchegel,dat een zacht huidje achterliet! :) Ben wel benieuwd naarr deze, douchemelken vind ik altijd wel interessant :)

Hande zei

@ Sam, Sodium Lauerth Sulfate is niet zo erg, dat is een vervanger voor de irriterende ingrediënt Sodium Lauryl Sulfate. Misschien bedoelde je die?